Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Cel mai bun rimel: ce trebuie sa stii pentru a alege un rimel bun

Cel mai bun rimel: ce trebuie sa stii pentru a alege un rimel bun

Posted by Andreea Vrinceanu on

Cine nu își dorește gene seducătoare, din care să fluture irezistibil? Sunt secretul unei priviri misterioase, incendiare, așa că e natural că orice femeie ar face orice pentru a le obține.

Dar misiunea nu e deloc atât de ușoară precum pare. Nu există „cel mai bun rimel”, dar a fost creat cu siguranță cel mai bun produs pentru tine, cel care îți va satisface toate cerințele și te va face să arăți mai bine ca niciodată. Tot ce trebuie să faci este să îl găsești, iar noi îți spunem tot ce trebuie să știi în rândurile de mai jos!

4 criterii de care să ții cont atunci când îți alegi rimelul

Crede-ne, a descoperi rimelul tău pereche e la fel de important cu a identifica crema de față care va suplini toate nevoile tenului sau masca cu potențial în a-ți dărui o strălucire de invidiat. Va fi necesar să testezi câteva produse (sau poți fi norocoasă și îți vei întâlni de la început alesul), dar în cele din urmă vei descoperi acea mascara cu care vei lega o relație perfectă.

Sursă foto: Instagram

Pentru a ajunge însă la această compatibilitate ideală, trebuie să ții cont de câteva criterii. Află tot ce trebuie să știi despre formulă versus periuța mascarei, diversele tipuri de periuțe și de gene! Am alcătuit pentru tine un compendiu al celor mai importante informații referitoare la cel mai bun rimel.

Cât contează formula și cât contează periuța?

Prima întrebare care ne vine în minte atunci când alegem un rimel este: cărui aspect să îi dau întâietate, periuței sau formulei? Inițial, ai putea pleca de la premisa că formula e cea câștigătoare: textura, calitatea pigmenților și a ingredientelor utilizate par să fie mai importante decât banala periuță. Însă specialiștii ne atrag atenția că același rimel va acționa diferit pe genele tale în funcție de instrumentul cu care este aplicat.

Ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să acorzi niciun strop de importanță formulei. De fapt, experții în beauty sunt de părere că între acestea trebuie să existe o compatibilitate perfectă. Cu alte cuvinte, aplicatorul și formula trebuie să fi fost create unul pentru celălalt!

Cât contează prețul?

O altă dilemă pe care și-o pun toate femeile este: decide prețul calitatea unui produs? Răspunsul specialiştilor este împărțit. Desigur că există formule de lux care fac minuni, dar este posibil să te înțelegi la fel de bine cu un rimel care nu face parte din categoria high end.

Sursă foto: Instagram

Cel mai important sfat este să investești într-o formulă eficace, bine alcătuită, profesională. Bineînțeles, în contextul economic de azi, ne vom orienta și după factorul financiar. Tocmai de aceea, noi îți vom recomanda azi variante de rimel la preț bun, care te vor mulțumi pe deplin fără a-ți face o gaură în buzunar.

Ce fel de rimel să alegi în funcție de periuță

Poate cel mai important criteriu de care să ții cont atunci când alegi un rimel este forma periuței. Designul nu e stabilit prin voința oarbă a creatorului și nici nu are la bază argumente estetice, ci ține cont de anumite cerințe și este conceput pentru un anumit tip de gene. Îți dezvăluim în rândurile de mai jos secretele!

Sursă foto: iStock

  1. Periuța cu peri denși, groși

E aplicatorul clasic de mascara, iar specialiștii sunt de părere că se dovedește ideal mai ales pentru femeile cu gene rare, dar lungi. Periuța cu peri deși și groși imprimă un volum spectaculos, iar efectele vor fi și mai wow dacă ții cont de recomandările noastre: plasează aplicatorul la baza genelor, în poziție orizontală, apoi clipește ușor pentru a ajuta culoarea să se imprime pe gene. Apelează în cele din urmă la mișcările în zigzag cu periuța pentru a intensifica volumul.

  1. Periuța subțire

Skinny, atât de delicată încât pare că îți este teamă să nu o rupi, acest tip de periuță e ideală mai ales pentru genele drepte. Principalul ei avantaj este faptul că are acces la fiecare fir de păr, chiar și la cele mai subțiri, un atu pe care nu îl poți trece cu vederea.

  1. Periuța în formă de clepsidră

Dacă adori look-ul întunecat, dramatic, atunci acest tip de periuță este ideal pentru tine. Periuța „cu forme” va ridica genele din colțurile îndepărtate, conferind un efect de ochi mari, de păpușă. În general, acest tip de aplicator este confecționat din peri rigizi, asociați cu o formulă intensă și pigmentată, ceea ce aprofundează impactul rimelului. Vei fi impresionată de efectele sale!

  1. Periuța curbată

Ai genele lungi, dar dorești să fie și întoarse în mod seducător? Atunci ai nevoie de o astfel de periuță. Aplicatorul e ideal și pentru a conferi volum și funcţionează, conform specialiștilor, uluitor alături de un cleștișor pentru gene.

  1. Periuța cu vârf ascuțit

Dacă ești o adevărată artistă atunci când vine vorba despre aplicarea mascarei, acest gen de periuță e ideal pentru tine. Vârful ascuțit, precis, e minunat pentru a reliefa genele mai mărunte din colțul intern și extern al ochiului, în timp ce corpul mai voluminos repartizează produsul pe restul. Dar aplicatorul e ideal și datorită faptului că previne acumularea de mascara în exces pe gene, un atu pentru fetele care adoră să apeleze la mai mult de un strat de rimel.

  1. Periuța cu două capete

În general, acest tip de aplicator este comun pentru produsele care îmbină un rimel tradițional cu un ser sau un tratament pentru gene. Este rimelul pe care trebuie să îl achiziționezi dacă ești nemulțumită de lungimea sau de grosimea genelor tale. Începe cu periuța albă, cea care va depozita produsul ce va construi cu migală geana, și continuă cu cea neagră, ce va aplica rimelul cu rol de a defini frumos privirea.

Desigur, există și alte tipuri de periuțe de mascara: cea în formă de „minge”, cu vârful rotund, perfectă pentru a sublinia o anumită zonă a genelor tale, cea spiralată, ideală pentru femeile cu gene scurte și rare, cea în formă de S, ce conferă atât lungime, cât și volum, și așa mai departe. Producătorii inovează constant acest domeniu și ne uimesc în fiecare an cu noi și noi forme, așa că am deschis aici un capitol pe care nu îl vom închide vreodată.

Ce tipuri de rimel să alegi în funcție de aspectul genelor tale

La fel de important cu a cunoaște la perfecție diferitele întrebuințări ale periuțelor de mascara este să te orientezi în funcție de aspectul genelor tale. Până la urmă, nu contează cât de cool sau de avangardist este un produs, dacă nu se potrivește cu ceea ce ai primit tu de la Mama Natură. Descoperă în rândurile de mai jos informațiile care te vor duce mai aproape de cel mai bun rimel!

Sursă foto: Instagram

Ai gene lungi

În primul rând, felicitări: ești posesoarea unei trăsături pentru care suntem sigure că te invidiază destul de multe femei. Genele lungi au nevoie de un strop de curbare, în general, de un efect de lifting care să le evidenţieze calitățile. Periuța curbată este deci una dintre cele mai potrivite! Concentrează-te, conform specialiștilor, pe exteriorul genelor, pe care să aplici rimelul „prin pieptănare”, împingându-le și mai mult spre margine. Astfel vei contura acel efect de „cat eye” fără să mai apelezi la tuș.

Pensula spiralată se dovedește la rândul său o idee bună, alungind și mai mult genele tale. Combină cu o formulă specială, îmbunătățită cu formula B5, care va îmbunătăți rezistența genelor, le va reface și le va consolida. Găsești toate aceste caracteristici în cadrul mascarei Paese Adore Curly, disponibilă pe pastel3.ro.

Paese Adore Curly

Ai gene scurte

Specialiștii te sfătuiesc să te îndrepți acum către o periuță subțire, skinny, cu peri care să aibă posibilitatea de a depozita un maximum de produs pe fiecare geană în parte. Evită perii de plastic și mizează pe cei tradiționali. Aplică mascara cu mișcări prelungite, de la rădăcină până la vârf, presând ușor ca să te asiguri că fiecare geană ia contact perfect cu formula rimelului.

Parisax MASCARA PRO ALUNGIRE NEGRU va fi cel mai bun rimel pentru tine și pentru genele tale. Are la bază o formulă special concepută pentru alungire, perfectă pentru a contura un machiaj profesional. Te vei bucura cu ajutorul ei de gene miraculoase!

Parisax MASCARA PRO ALUNGIRE NEGRU

Ai gene rare

E de la sine înțeles că este cazul să mizezi pe o mascara care îți va oferi volum din plin! Alege o periuță densă, cu firi groși, care îți va dărui o desime spectaculoasă a genelor. Flutură genele pe suprafața sa, așa cum te-am învățat în rândurile de mai sus, pentru a te bucura de efecte intensificate.

Parisax MASCARA EXPLOSION combină aplicatorul cu peri deși cu un vârf special, ce amintește de periuța tip „minge” și care este ideal pentru a separa genele, ușurând astfel aplicarea. Vei avea o privire seducătoare și languroasă, care va cuceri inimi pe bandă rulantă.

Parisax MASCARA EXPLOSION

Ai gene inegale

Dacă genele tale sunt mai scurte la un capăt și mai lungi la celălalt, cel mai probabil au avut de suferit fie din cauza întreruperii unui tratament pentru gene, fie deoarece ai apelat mult prea des la extensii. În primul rând, va fi vital să investești într-un serum, pe bază de keratină sau de panthenol și cu ingrediente botanice, care să stimuleze creșterea genelor tale.

Un rimel transparent, aplicat doar în regiunea centrală, pentru a o defini și a distrage astfel atenția de la ceea ce te deranjează la zonele exterioare, se poate dovedi o alegere foarte bună. Încearcă BELLA PIERRE RIMEL TRANSPARENT CLEAR MASCARA, care poate fi utilizat și pentru stilizarea sprâncenelor.

BELLA PIERRE RIMEL TRANSPARENT CLEAR MASCARA

Ai genele decolorate de soare

Dacă ești blondă natural sau ai petrecut mult timp la soare, este posibil să constați că genele tale, deși lungi sau dese, sunt aproape invizibile. Soluția este un rimel extra dark, cu un pigment puternic de negru, care să îți accentueze din nou privirea. Uită de mascara maro sau de cea colorată, cel puțin până ce genele își recapătă strălucirea.

Nouă ne place PAESE MASCARA BLACKER THAN BLACK. Pe lângă nuanța extremă, acest rimel oferă alungire și volum amețitoare, și are o pensulă special formulată pentru a curba genele și a distribui în mod uniform rimelul pe toată lungimea lor.

PAESE MASCARA BLACKER THAN BLACK

Ține cont de aceste criterii și vei vedea cum în scurt timp te vei întâlni cu cel mai bun rimel! Apelează la trucurile noastre și vei vrăji cu privirea ta profundă, misterioasă și incendiară!

Surse foto: Instagram, iStock