Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Cum obtii o piele perfecta cu un machiaj fara fond de ten

Cum obtii o piele perfecta cu un machiaj fara fond de ten

Posted by Cristina Enache on

Machiaj fara fond de ten? Se poate? Da, si inca cum! Trendul minimalist in skincare castiga tot mai multe adepte in ultima vreme si acest lucru nu ne mira catusi de putin. Adevarul e ca ideea de a ne lasa pielea sa straluceasca, radiind sub un strat de concelear si blush, e teribil de ispititoare.

Daca te-ai saturat ca machiajul sa se adune in riduri si pliuri, fondul de ten sa se estompeze in mod neuniform sau zona T sa ajunga sa iti luceasca inestetic, atunci poate ca ar trebui sa dai crezare trendurilor si sa inlocuiesti fondul de ten.

Uite cum pielea ta va arata perfect!

Machiaj simplu fara fond de ten

TikTok-ul a fost luat cu asalt in ultimul timp de un termen care a castigat tot mai multa popularitate, si anume skinimalism (tr.red. minimalism pentru piele). Cu alte cuvinte, focusul s-a mutat de la a corecta imperfectiuni pe a le preveni, astfel incat pielea sa arate minunat cu un machiaj fara fond de ten.

De fapt, acesta e si primul pas pentru a obtine acest look, si anume o rutina consecventa si sustinuta de ingijire a pielii. Apeleaza des la exfolianti si neaparat la o curatare sustinuta si nu o sa iti mai faci griji in legatura cu cum vei arata fara fond de ten.

Iata mai jos cativa pasi pentru un machiaj superb fara fond de ten!

  1. Curata cu delicatete folosind un prosop moale

Daca nu te-ai machiat, nu are rost sa folosesti un demachiant, dar e indicat sa netezesti relieful cutanat pentru ca pielea sa arate tanara si proaspata. Asadar, inmoaie un prosopel special pentru demachiere in apa calduta si maseaza usor fata cu el. Vei vedea diferenta!

  1. Hidrateaza pielea cu crema ta preferata!

Crede-ne cand iti spunem ca nu poti sari peste acest pas. Alege o crema de fata dedicata nevoilor tenului tau si aplic-o cu miscari blande. E indicat insa sa astepti circa 10 minute pentru ca produsul sa fie complet absorbit.

  1. Apeleaza la primer!

Da, poti renunta la fondul de ten in machiaj, dar daca iti doresti totusi un look care sa treaca testul zilei, e musai sa intinzi pe ten un primer. Alege unul care matifiaza si minimizeaza porii pentru rezistenta de invidiat.

Un exemplu in acest sens este baza matifianta pentru machiaj PAESE Mattifying Make-up Base. Acest produs este potrivit pentru rezistenta de lunga durata si pentru micsorarea porilor. Include si ingrediente hidratante, asa cum este vitamina E, motiv pentru care il apreciem si mai tare.

Desigur ca poti alege dintr-o multitudine de alte primere: pentru hidratare, pentru netezire, pentru iluminare sau corectare samd.

  1. Corecteaza eventualele imperfectiuni cu un concelear.

Sa stii ca baza de machiaj nu o sa faca toata treaba singura, mai ales daca ai urme de cosuri sau alte imperfectiuni. In acest caz, ai nevoie de un corector de calitate. Incalzeste mai intai formula pe piele, pentru o aplicare uniforma, apoi intinde pe regiunea cu roseata sau defecte pe care doresti sa le camuflezi si uniformizeaza. Analizeaza rezultatul in oglinda si insista cu o pensula daca ti se pare ca produsul e inca vizibil.

Corectorul local pentru pete THALGO Targeted Dark Spot Corrector e angajamentul pe care ti-l iei pentru o piele perfecta fara machiaj cu fond de ten. Are o formula extrem de concentrata, pentru uniformizarea si depigmentarea tenului. Produsul da atentie si ingrijirii pielii, fiind formulat cu extract de alge brune si extract de curmal pentru neutralizarea factorilor nocivi de mediu.

  1. Da intaietate iluminatorului.

Sfatul nostru e sa executi numai un strop de contouring daca iti doresti un machiaj fara fond de ten. Ia un iluminator si presara-l pe punctele proeminente ale fetei, respectiv pe pometi, sub sprancene si pe deasupra lor, pe puntea nasului sau in arcul lui Cupidon. Daca nu ai un highlighter la dispozitie, nu e nimic, poti amesteca un strop de vaselina sau de balsam de buze cu un fard de ochi de culoarea sampaniei, a perlei, a bronzului sau a ambrei, intinzand apoi pe regiunea dorita.

Pentru un efect ravisant, poti incerca Paleta iluminatoare Parisax. Acest produs versatil defineste trasaturile si atrage atentia asupra zonelor pe care le doresti reliefate, asa ca nici nu o sa mai ai nevoie de fond de ten. Contine 2 pudre iluminatoare compacte, 2 pudre iluminatoare crema si 3 pudre sidefate pentru ochi, extrem de pigmentate.

  1. Nuanteaza privirea cu un fard natural

Alege tonuri de nude, piersica, sampanie, bej, pentru a accentua privirea ta. Poti sa intensifici misterul cu o codita de tus sau cu un strat de rimel. Totul e sa evidentiezi acei ochi frumosi!

Daca vrei sa iesi in evidenta si cu un machiaj fara fond de ten, atunci alege Eyeliner-ul Bleu Parisax. Formula bogata in sidef contureaza un look metalizat de-a dreptul irezistibil. Pensula fina asigura o aplicare precisa, iar formula de calitate, o rezistenta peste medie.

  1. Cu sau fara contouring?

Cu, dar cu intelepciune. Sfatul nostru este ca, daca nu folosesti fond de ten, sa eviti sa apelezi la texturi pudrate pe pielea data numai cu baza de machiaj. Pe de alta parte, nu renunta de tot la contouring, aplica insa pe alte formule pudrate, asa cum e, ai ghicit, fardul de ochi. Conturand cu un bronzer privirea, vei arata demential. Si daca nu folosesti fard poti sa respecti acest sfat.

O sa adori Paleta Contouring 6 nuante uscate Parisax, perfecta pentru corectie si iluminare. Nuantele inchise sunt minunate pentru a pune un accent fabulos pe nuanta ochilor tai.

  1. Alege un blush crema.

Asa cum am vazut si mai sus, tine-te departe de pudre daca ai eliminat fondul de ten. Un blush crema iti va sublinia frumos profilul si pometii, dar va imprima si caldura si stralucire look-ului tau. Cine se mai gandeste la fond de ten?

  1. Apropie-te de final evidentiind sprancenele.

Multi specialisti spun ca sunt cel mai important punct de referinta al fetei, asa ca o sa vezi si look-uri care nu includ niciun produs de makeup, numai un creion sau un gel pentru sprancene. Ca regula, primul e minunat pentru umplerea golurilor, iar cel de-al doilea pentru sculptare, evidentiere si imblanzirea firelor.

Daca iti doresti ca machiajul fara fond de ten sa ramana cat de natural se poate, poti opta pentru un produs revolutionar, asa cum e Fixatorul pentru sprancene transparent Kodi Clear Eyebrow Setting Gel. Produsul profesional, cu o formula de gel, ajuta la stilizarea sprancenelor, dar si modeleaza, corecteaza si fixeaza fara sa incarce. O sa adori cat de versatil si de usor de utilizat e.

  1. Incheie machiajul cu un ruj sau balsam de buze.

Daca vrei un look simplu, alege ruj, daca iti doresti insertii cat mai naturale, opteaza pentru un balsam, iar daca tanjesti dupa stralucire, poti sa iti oferi inima unui gloss.

Buzele tale vor fi numai bune de sarutat cu Bella Pierre Super Lip Gloss. E atat de cool ca ai de ales intre 6 nuante,  cu super compozitie imbogatita cu vitamina E, ceara vegetala de jojoba, avocado si floarea soarelui. Totodata, glossul stimuleaza productia de colagen si acid hialuronic, conturand astfel un efect natural de marire a volumului. Totodata, vei observa si o atenuare a liniile fine de pe buze, pentru un efect fantastic.

Vrei ca tenul tau sa respire liber, lipsit de orice interdictii? Atunci alege sa porti un machiaj fara fond de ten. Produsele de mai sus iti garanteaza in continuare aspectul de piele perfecta!