Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



7 impletituri de incercat pentru parul scurt

7 impletituri de incercat pentru parul scurt

Posted by Andreea Vrinceanu on

Părul scurt a început să fie abordat de tot mai multe femei, în căutarea unui stil practic, lejer, care să nu le dea prea multe bătăi de cap. Am depășit, ca societate, acel moment în care consideram că numai cosițele lungi de prințesă ne pot conferi feminitate și ne reîndrăgostim acum de look-ul de zână năstrușnică, de bobul scurt și de pixie-ul plin de veselie.

Mai avem o veste bună : părul scurt etalează cu mândrie unele dintre cele mai frumoase coafuri cu împletituri. Descoperă în rândurile de mai jos aceste idei de styling cu totul speciale, care îți vor demonstra faptul că te poți juca cu podoaba ta capilară indiferent de lungimea ei.

7 coafuri cu împletituri pentru părul scurt care te vor cuceri

Dacă te întrebi care sunt cele mai cele împletituri pentru părul scurt, ai ajuns în locul potrivit! Îți vom demonstra în rândurile de mai jos că nu ai nevoie de cosițe demne de Rapunzel pentru a te putea distra în voie cu cele mai cool împletituri.

Iată coafurile pentru păr scurt împletit care vor fermeca cu frumusețea lor!

Împletituri multiple

Sursă foto: Instagram

Pentru a realiza această coafură cu împletituri perfectă pentru părul scurt, începe prin a pulveriza în întreg părul un spray texturizant: Spray-ul sărat texturizant pentru finisare Tehni Art Beach Waves Texturizing Salt Spray de la L'OREAL se va dovedi varianta perfectă! Acesta întărește firul de păr, oferă volum și textură, astfel că împletiturile tale vor căpăta și mai multă personalitate.

Spray sarat texturizant pentru finisare - L'OREAL Tehni Art Beach Waves Texturizing Salt Spray 150 ml

Secționează părul din creștet în trei părți. Împletește mai întâi o coadă olandeză (împletitură realizată în sens invers față de spic), apoi formează în partea din spate două spice ce se vor întrepătrunde. Fixează cu ace de păr capetele și finisează cu fixativ!

Împletituri laterale

Această coafură e una de efect, impresionând mai ales dacă ai părul tuns într-un bob în trepte. Formează mai întâi pe părul proaspăt spălat bucle lejere, utilizând un ondulator. Ondulatorul digital cu argan pentru spirale Diva Professional Digital Beach Curls Wand este alegerea perfectă dacă îți dorești bucle naturale, cu aspect nefinisat.

Ondulator digital cu argan pentru spirale- Diva Professional Digital Beach Curls Wand

Trasează o cărare laterală pe partea care te avantajează cel mai tare, apoi începe să împletești un spic pornind de la rădăcină și oprindu-te în dreptul urechii. Tapează părul din partea opusă, pentru mai mult volum, și bucură-te de un aspect wild.

Sursă foto: Instagram

Coadă de pește în creștet

Coafurile cu împletituri pentru păr scurt care profită de farmecul unui fishtail bine executat sunt pur și simplu răvășitoare! Dar opțiunea pe care ți-o prezentăm noi are de câștigat și datorită culorii de păr excepțional alese, atât de moderne: un granny hair cu rădăcini mai închise la culoare.

Sursă foto: Instagram

Începe prin a crea bucle lejere, pe care să le piepteni apoi, pentru a le imprima un aspect mai natural. Împletește pornind din creștet o coadă de pește, pe care să o prinzi apoi cu un elastic ce urmează a fi camuflat de o șuviță de păr. Trage de ochiurile împletiturii și stabilizează coafura cu un fixativ: Londa LSTYLE SCULPT IT nu conține aerosoli și beneficiază de un factor de fixare strong.

Londa LSTYLE SCULPT IT - Spray fara aerosol fixare strong

Farmecul împletiturilor clasice

Ne place să ne jucăm cu spicuri sau fish tail, dar nu înseamnă că am repudiat cu răutate banala împletitură clasică. Aceasta rămâne în centrul atenției, mai ales că e atât de wow pe părul scurt.

Sursă foto: Instagram

Împletește părul pornind din dreptul frunții și lucrând spre spate, până aproape de vârfuri. Fixează cu un elastic ascuns de șuvițe de păr și cu agrafe. Procedează la fel și în cealaltă parte a capului, apoi răsucește artistic părul prins la mijloc. Acum intervine partea cea mai interesantă: trage ușor de ochiuri, pentru a te asigura că părul deprinde un look boem: semeni cu o prințesă. Aplică pe restul șuvițelor, mai ales în vecinătatea urechii, o cremă profesională pentru o fixare de efect: WELLA SP STYLING SATIN POLISH netezește firul de păr și conferă strălucire, permițând astfel împletiturilor să se remarce și mai frumos.

WELLA SP STYLING SATIN POLISH 75 ML

Împletituri și două cozi

Cine a spus că cele două codițe sunt plictisitoare nu a dat cu ochii de hairstyle-ul de mai jos. Pe noi ne-a cucerit!

Sursă foto: Instagram

Această coafură pentru păr împletit are nevoie de o fixare superioară, așa că investește într-o ceară profesională, precum Crema modelatoare cu aspect mat KEUNE MOLDING PASTE, care îți va garanta că părul se va menține în forma dorită. Împletește spicuri pornind din frunte și avansează către spate. Spicurile se vor termina în două codițe simple, pe care le poți crepona sau nu: e la alegerea ta!

Crema modelatoare cu fixare puternica si aspect mat- KEUNE MOLDING PASTE 30 ml

Cea mai simplă coafură cu împletituri

Coafura de mai jos e simplitatea întruchipată, fiind și foarte ușor de realizat. Spală părul și aplică un tratament leave-in: Laptele de păr cu cheratină Alfaparf Lisse Design Keratin Milk întărește în mod excepțional firul de păr.

Lapte de par cu cheratina - Alfaparf Lisse Design Keratin Milk

Coafura pleacă de la tehnica half up half down. Alege două șuvițe din creștet, groase de câțiva centimetri, în care să împletești două cozi simple. Răsucește-le și întrepătrunde-le la spate, prinzându-le cu ace de păr sau cu agrafe. Efectele sunt wow dacă ești vopsită balayage!

Sursă foto: Instagram

Răsuciri, răsuciri, răsuciri!

Iată una dintre cele mai wow împletituri pentru părul scurt! Chiar dacă pare dificil de obținut, și nu negăm că îți va reclama un strop de pricepere, ea va atrage toate privirile cu frumusețea debordând de noblețe.

Sursă foto: Instagram

Asigură-te că părul tău lucește ademenitor, folosind înainte de a-l coafa un serum tratament pentru luminozitate, precum L'OREAL SE LUMINO CONTRAST. Tehnica de bază a acestui hairstyle este un spic format central. Strategia este să te asiguri că fiecare șuviță care e integrată în împletitură e răsucită artistic înainte. După ce ai terminat și ai securizat cu un elastic camuflat și cu ace de păr, răvășește și mai mult coafura, astfel încât spicul să fie și mai ascuns. Perlele inserate în acest hairstyle sunt pur și simplu încântătoare!

L'OREAL SE LUMINO CONTRAST SERUM 50 ml

Ce părere ai despre coafurile împletite pentru păr scurt pe care ți le-am recomandat? Care dintre ele este preferata ta? Descoperă și alte idei de împletituri de păr simple.