Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



10 idei de cadouri de Craciun cu care nu vei da gres

10 idei de cadouri de Craciun cu care nu vei da gres

Posted by Cristina Enache on

Ce poate fi mai frumos decat sa faci pe Mosul pentru cei dragi? Putine sentimente din lume rivalizeaza cu bucuria pe care o nutresti atunci cand darul tau a mers direct la sufletul persoanei pe care o iubesti! Tocmai de aceea, azi iti recomandam cele mai frumoase idei de cadouri pentru cei dragi: nimeni nu „scapa”, iar la Pastel3 avem cate o recomandare care se va potrivi de minune tuturor!

Pregateste-ti sacul, noi il umplem cu cele mai iubite daruri in sezonul de sarbatoare din acest an!

Idei de cadouri de Craciun: cu ce mergi la sigur

Nu ai niciun motiv de indoiala: cu cadourile de mai jos mergi la sigur, indiferent de persoana careia ai decis sa ii produci o mica bucurie.

Ce femeie nu ar aprecia o crema de fata conceputa cu o extraordinara grija? Nu degeaba are brandul Mario Badescu atat de multe fane: produsele sale nu dau gres. Crema de zi cu vitamina C pentru tenul mixt - Mario Badescu Hydro Moisturizer are o formula usoara care patrunde atat de repede in ten si reface pielea obosita si deshidratata: ce ne-am mai putea dori mai ales dupa un an atat de aglomerat?

crema de maini mario badescu

Indiferent de relatia pe care o intretin cu machiajul, femeile iubesc mascara. Tocmai de aceea, un rimel constituie o idee de cadou pur si simplu geniala! Iar Rimelul cu efect de alungire si volum dramatic - PAESE Mascara Blaker Than Black va fi adorat, nu alta. Formula inovatoare reuseste sa ofere si alungire, si volum, cu siguranta o performanta de exceptie, iar pensula special creata curbeaza genele si distribuie in mod uniform produsul pe toata lungimea lor.

rimel paese

Idei de cadouri de Craciun pentru femei: cum aduci fericirea

Persoana draga din viata ta se va simti privilegiata sa te cunoasca daca ii vei oferi una dintre minunile de mai jos.

Sa recunoastem: noi, femeile, adoram parfumurile intense si texturile senzoriale, dar nu toate ne permitem sa ne rasfatam zilnic la spa cu cosmetice fabuloase. Din fericire, poti face cadou un ulei hranitor care sa ii permita celei dragi sa se bucure de placeri nebanuite in fiecare zi. Orice moment e o sarbatoare cu Uleiul hranitor cu susan pentru fata si corp Anubis Sesame Oil. Revitalizant si hranitor, are proprietati calmante si e ideal pentru tratamentele antistres si masajul ayurvedic.

ulei de susan pentru corp

Daca tot faci un cadou din suflet, asigura-te ca aduci acelei femei cu totul speciale numai ce e mai bun. De aceea exista gama de produse bio de la Pastel3: pentru excelenta la dispozitia tuturor. Zona ochilor e una dintre cele mai des neglijate de catre noi; fa in asa fel incat persoana la care tii sa nu cada in capcana acestei greseli si daruieste-i Crema contur pentru ochi antirid fara parabeni- ECOVITAL PROFESSIONAL Phase8. Contine celule stem si antioxidanti pentru a imbunatati aspectul ridurilor, prevenind, de asemenea aparitia celor noi, hidratand, hranind pielea si eliminand urmele de oboseala. E un dar preaplin de dragoste si de intelepciune.

crema contur de ochi

Idei de cadouri de Craciun pentru barbati: pune punct dilemelor

Nu e deloc simplu sa cumperi un cadou barbatilor: tipii par, la prima vedere, usor de multumit, pana cand esti pusa in fata dilemei de a concepe listele cu idei de cadouri.

Daca are barba, stim ce sa ii iei: Uleiul de ras si after shave Point Barber Pre & After Shave Oil este alegerea ideala. Defineste si contureaza forma barbii si a mustatii si hraneste pielea fara a lasa o senzatie grasa. Pe baza de ulei hidratant si calmant si cu ingrediente precum uleiul de argan, uleiul de masline, uleiul de floarea-soarelui, uleiul de camelia si uleiul de migdale, acest produs va face fericit orice „barbos”.

ulei pentru barba

Tatal, bunicul sau unchiul tau, acele firi practice care nu cer niciodata prea mult, vor fi incantati de Samponul de barbati pentru par si corp Men Refresh - WELLA SP: e acel produs multifunctional care le simplifica viata. Samponul revitalizeaza si intareste firul de par, curatand si ingrijind scalpul, iar datorita extractelor marine, parul e mai suplu si mai bogat. Produsul poate fi folosit si pe pielea corpului.

sampon pentru barbati

Idei de cadouri de Craciun pentru prietene: cu ce sa le rasfeti

Iti sunt alaturi la bine si la greu si altele mai dragi ca ele nu ai sa gasesti: iata ce le poti cumpara!

Peria termica pentru aranjare rapida Olivia Garden 1405 Ceramic+Ion Thermal va incanta orice amica! Face parte dintre acele idei de daruri cu care mergi de fiecare data la sigur. Ajuta la aranjarea rapida a parului si e extrem de usoara, pentru ca draga ta prietena sa cucereasca mereu cu coafurile sale.

perie termica

Asterne-i un zambet imens pe fata cu Serul superactiv cu Vitamina C fara parabeni ECOVITAL PROFESSIONAL Phase3. Transforma vizibil calitatea tenului, stimuland longevitatea celulara si reducand ridurile de expresie in timp ce combate efectele hiperpigmentarii si uniformizeaza nuanta tenului. E darul perfect!

Idei de cadouri de Craciun pentru mama

Fiinta cea mai draga, cea care a sacrificat atat de multe pentru tine, merita un strop de rasfat oricand, dar mai ales la ora sfanta a Craciunului.
Un lapte de corp hidratant, care sa ii ingrijeasca pielea catifelata, e una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru mama ta. Gelul de corp hidratant THALGO Milky Moisturising Gel are o textura lejera care patrunde fara probleme in piele, hranind intensiv. Se va bucura de formula matasoasa si de mirosul delicat si feminin!

gel de corp

Cum ii poti arata mamei tale cat de tare o pretuiesti pentru ca a fost un reper de stil intotdeauna pentru tine? Cumparandu-i un ruj: ce dar mai potrivit de Craciun? Rujul de buze PAESE Lipstick Argan Oil are o formula inovatoare, cu adaos de ulei de argan, hranind si protejand pielea, luptand contra radicalilor liberi ce provoaca imbatranirea pielii si conferind o acoperire de durata, cu culori pigmentate si stralucire ca de oglinda. Va sublinia mai frumos ca oricand eleganta mamei tale!

ruj cu ulei de argan

La Pastel3, Craciunul vine acompaniat de cele mai frumoase daruri. Consulta oferta noastra pentru idei de cadouri cu care mergi de fiecare data la sigur. Fie ca alegi un ruj pentru mama, o crema de fata pentru bunica ta sau un after shave pentru iubit, stii ca nu ai absolut niciun motiv de griji: achizitiile tale vor vorbi de la sine, transmitand mesajul dragostei, ai grijii, tandretii si afectiunii nemarginite!