Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!Livrare si plata

Magazinul www.pastel3.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin Cargus, in cel mai scurt timp si in conditii sigure.

Termenul de livrare este de maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.pastel3.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin Cargus (curierat rapid):

-GRATUITA - pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250 de lei, indiferent de locatie.
- 14.99 lei, pentru orice comanda cu o valoare mai mica de 250 de lei, pentru Bucuresti.

- 17.99 lei, pentru orice comanda cu o valoare mai mica de 250 de lei, pentru restul tarii.

*Pentru zonele unde nu exista acoperire, costul va fi comunicat clientului de catre departamentul relatii clienti, iar daca acesta va fi acceptat se va putea trece la prelucrarea comenzii. Cost zone unde nu exista acoperire: 27 lei.

Alege modalitatea de plata cea mai potrivita pentru tine!
1. in sistem ramburs: vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat;
2. prin card bancar: prin intermediul companiei specializate in plati online, MobilPay, iti oferim o tranzactie sigura si rapida;
3. prin banca: plata prin banca se face in avans. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni sau pot fi consultate la rubrica noastra de Contact.