Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!Livrare si plata

Magazinul www.pastel3.ro ofera posibilitatea livrarii produselor  prin compania de curierat Urgent Cargus, in cel mai scurt timp si in conditii sigure.

Termenul de livrare este de maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii de catre noi. Exista posibilitatea ca anumite produse sa nu aiba stocul actualizat pe magazinul online si sa existe posibilitatea ca acestea sa nu fie pe stoc chiar daca a putut fi plasata comanda. In cazul acesta clientul va fi informat telefonic si daca plata s-a facut anticipant, suma va fi restituita acestuia in maxim 48 ore. 

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.pastel3.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin Urgent Cargus (curierat rapid):

-GRATUITA* - pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250 de lei, cu exceptie cele unde nu exista acoperire. 

*pentru zonele unde nu exista acoperire, costul total va fi calculat automat in pagina de checkout. Se va percepe doar diferenta de taxa dintre cea calcultata de sistem si cea standard(se scad cei 15 lei din valoarea totala a costului de transport).


- 15 lei, pentru orice comanda cu o valoare mai mica de 250 de lei. 

- pentru zonele unde nu exista acoperire, costul total va fi calculat automat in pagina de checkout. 

Alege modalitatea de plata cea mai potrivita pentru tine!
1. in sistem ramburs: vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat;
2. prin card bancar: prin intermediul companiei specializate in plati online, MobilPay, iti oferim o tranzactie sigura si rapida;
3. prin banca: plata prin banca se face in avans. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni sau pot fi consultate la rubrica noastra de Contact.