Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!Politica de returnare

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumit/a de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Dreptul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Este necesar doar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra pe e-mail: office@pastel3.ro.

Potrivit legislatiei in vigoare, Ordonanta de urgenta 34/2014, privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.

Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre:
1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc;
2. primirea banilor inapoi pentru produsele returnate. Valoarea transportului nu se ramburseaza!

1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar;
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar;

2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe e-mail contul dumneavoastra bancar (si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului ). Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face in maxim 14 zile lucratoare de la confirmarea primirii produselor. Valoarea transportului nu se ramburseaza!

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial, cu plata transportului la destinatar conform contract.

Conditii pentru returnarea produselor:

- sa ne instiintati prin e-mail, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse;
- sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat;
- produsul sa fie sigilat si cu ambalajul intact;
- in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare;
- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare;

S.C. DIVA HAIR COSMETICS SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care se incadreaza in aceasta politica de returnare. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.

Costuri de returnare:

Taxele de expeditie ale returului vor fi gratuite.

Adresa pentru returnarea produselor este:
S.C. DIVA HAIR COSMETICS SRL, Sf. Elefterie 26, Bucuresti.

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.