Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



11 produse de care ai nevoie daca iti faci singura machiajul de nunta

11 produse de care ai nevoie daca iti faci singura machiajul de nunta

Posted by Cristina Enache on

Machiajul de nunta: numeste o singura provocare mai mare pentru o femeie! Numai cele mai curajoase si mai pricepute dintre noi se incumeta sa si-l realizeze singure si pentru acest fapt le admiram mai abitir ca niciodata.
Ce trebuie sa retii, daca ti-ai propus sa iti realizezi singura makeup-ul pentru ziua cea mare, este ca ai mare nevoie atat de produse profesionale, dar si de trucuri inspirate de experti. Numai asa vei putea sa obtii o opera de arta care sa arate minunat in fotografii si de care sa fii mandra peste ani. Noi iti sarim in ajutor din ambele puncte de vedere si iti recomandam produse de makeup si sfaturi pe masura in randurile de mai jos!

Cel mai frumos machiaj de nunta: tips&tricks de care sa tii cont

Daca adori sa te aranjezi, nu vedem niciun motiv pentru care nu ti-ai pregati de una singura machiajul de nunta. Atat timp cat stabilesti din timp ce look vei adopta si ai grija sa il exersezi de cateva ori inainte de ziua cea mai importanta din viata ta, succesul e garantat. De ce mai trebuie sa tii cont? Cateva tratamente faciale aplicate inainte de eveniment iti vor lasa pielea catifelata si radioasa, pregatita sa straluceasca sub machiajul pentru care ai optat!

Incepe prin a curata si a hidrata temeinic tenul: acesta e primul si cel mai important pas al unui machiaj de nunta realizat de una singura. Exista, insa, un semnal de alarma din partea specialistilor in beauty: nu opta pentru produse cu SPF, caci pot contura un luciu inestetic, care sa compromita imaginea ta in fotografii.

Acestea fiind spuse, iata ce trebuie sa contina trusa de machiaj a unei viitoare mirese splendide!

Aplica, mai intai de toate, un primer!

Indiferent de relatia pe care o ai cu baza de machiaj, aceasta este absolut necesara, daca te aranjezi singura pentru nunta. Nu numai ca va prelungi rezistenta makeup-ului, un aspect primordial, dar va uniformiza nuanta tenului si ii va conferi o finisare divina.

Sfatul nostru? Opteaza pentru un produs matifiant, caci nu iti doresti o stralucire nemiloasa atat in lumina naturala, dar si sub ochiul critic al camerei foto. Preferata noastra, ce a trecut atatea si atatea teste, este baza matifianta Kodi Velvet Touch Primer, un produs ce uniformizeaza nuanta pielii si prelungeste durabilitatea machiajului, protejand de asemenea tenul de factorii nocivi externi.

pudra matifianta

Avanseaza pe teritoriul cunoscatoarelor in ale machiajului si completeaza cu un primer pentru pleoape. PAESE Eyeshadow Base se achita cu succes de toate atributiile sale: lasa pielea pleoapelor fina si catifelata, intensifica nuanta fardului si ii faciliteaza aplicarea, sporind de asemenea rezistenta machiajului ochilor.

baza de machiaj ochi

Alege un fond de ten special pentru ziua nuntii!

Un alt sfat care valoreaza nespus, pe care l-am primit de la experti, este sa inlocuiesti fondul de ten crema cu unul pudra sau pulbere pentru ziua fericirii tale supreme. Nu numai ca acesta se mentine mai bine pe timpul zilei, dar previne acel luciu inestetic in fotografii.

Minunat pentru machiajul de nunta este fondul de ten mineral pulbere Bella Pierre Loose Mineral Foundation. Contine numai ingrediente naturale, blande cu pielea, printre care se remarca mineralele, si acopera imperfectiunile pielii fara a incarca, remarcandu-se si prin proprietatile antioxidante si antiinflamatoare.

fond de ten mineral

Foloseste un corector cremos

Desi machiajul de nunta ar trebui asternut in mod ideal pe un chip proaspat si odihnit, stim ca nu e atat de simplu si viata de viitoare mireasa nu e deloc usoara. Tocmai de aceea, corectorul va deveni prietenul tau la catarama.
Special conceput pentru diminuarea vizibila a petelor, THALGO Targeted Dark Spot Corrector are o formula concentrata ce uniformizeaza si depigmenteaza, protejand de asemenea contra factorilor de mediu. Textura de crema, usor sidefata, nu contine parfum.

corector pentru pete

Confera atentie sprancenelor tale

Sprancenele sunt cea mai importanta trasatura a ta, armonizand si echilibrand intregul chip. Chiar daca Mama Natura nu a fost cea mai generoasa cu tine, cu siguranta poti compensa cu produsele cosmetice potrivite.

Paleta de sprancene de la Parisax iti ofera tot ce ai nevoie pentru un machiaj de nunta ireprosabil. Kitul contine farduri de sprancene, ceara de sprancene, iluminatoare, pensula si perie si iti va deveni indispensabil.

paleta pentru sprancene

Foloseste neaparat o mascara waterproof

Nu ne teme de lacrimile de emotie sau de fericire care iti vor impaienjeni ochii, ci mai degraba de combinatia dintre transpiratie si caldura. Tocmai de aceea, suntem fane ale unui produs rezistent, waterproof, care spulbera toate aceste pericole.

Mascara waterproof de la Parisax defineste genele fir cu fir si le ofera alungire si volum de efect. Vei adora formula care nu incarca, bogata in pigmenti negri ce contureaza o privire misterioasa si incendiara!

mascara rezistent la apa

Fii mai generoasa cu machiajul decat intr-o zi normala

Poate ca intensitatea machiajului de nunta ti se va parea coplesitoare, daca esti genul care prefera un look discret, dar renunta la inhibitii si scoate-ti la iveala latura wild.

Bogatia pigmentilor trebuie sa fie sintagma castigatoare atunci cand vine vorba despre machiajul de nunta. Aplica din belsug fardul de obraz, care trebuie sa contureze pometii imbujurati ai unei femei aflate in culmea fericirii. Tine cont ca intensitatea va fi diminuata dramatic in fotografii: Fardul de obraz pulbere Bella Pierre Loose Mineral Blush contine minerale 100% naturale si nu incarca tenul, lasandu-l sa respire si sa radieze asa cum ii sta bine unei mirese.

fard de razboi

Daca esti as in contouring, subliniaza aspectul sculptat al pometilor cu aceasta tehnica de machiaj. Paleta de contouring cu 6 nuante de la Parisax corecteaza si ilumineaza tenul pe care il pune in evidenta mai frumos ca niciodata.

Aminteste-ti ca nuantele deschise sunt potrivite pentru iluminare (sub arcada, in coltul interior al ochiului, in Arcul lui Cupidon), in timp ce cele inchise subtiaza (pe puntea nasului, pe pomete, pe frunte), pentru un aspect bine definit.

paleta contouring

Defineste privirea cu gene false!

Nu sunt degeaba unele dintre cele mai populare accesorii in machiajul de nunta: genele false vor contura un look atat de vedeta si o privire seducatoare.

Genele false in nuante de negru PARISAX Resilles pun in evidenta privirea, conferindu-i dramatism si glamour. Genele contin, de asemenea, si lipiciul aferent.

gene false

Aplica machiajul de buze in straturi!

Layering-ul e unul dintre cele mai importante principii in machiajul de nunta. Asadar, mai ales atunci cand conturezi frumusetea unei guri ce se vrea sarutate, asigura-te ca optezi pentru formule cremoase si rezistente.

Optiunea ce te va incanta la prima vedere sunt rujurile matifiante. Dar acestea se pot strange inestetic in cutele buzelor si, mai ales daca nu te hidratezi asa cum trebuie, vor fi mai degraba un pericol pentru frumusetea ta. In schimb, rujul de buze cu ulei de argan PAESE Lipstick Argan Oil are o formula inovatoare, cu vitamina E, antioxidanti si acizi Omega 6, ce hranesc si protejeaza pielea.

ruj cu ulei de argan

Produsul ofera, de asemenea, acoperire impresionanta, culoare intensa bazata pe pigmenti bogati si rezistenta mai mult decat convingatoare. Aplica in mai multe straturi si fixeaza cu o pudra transparenta.

Machiaj de nunta in functie de culoarea ochilor

Ai observat probabil ca am omis un capitol esential la machiajului de nunta, si anume makeup-ul ochilor. Nu e o greseala, fiindca suntem convinse sa ii acordam o atentie suplimentara. Ca sa farmeci cu intreaga ta putere de seductie si cu frumusetea incendiara, alege nuante de fard de pleoape in functie de culoarea ochilor tai.

Cauti un machiaj de nunta pentru ochi caprui? Ca sa iti pui in valoare privirea de caprioara poti opta pentru orice nuanta de fard de pleoape: roz, violet, purpura, bronz, aramiu sau maro.

Esti interesata de idei de machiaj de nunta pentru ochii albastri? Vei arata divin in nuante de auriu, baby blue, argintiu, roz, caramiziu, violet.

Tot ce vrei e sa gasesti cel mai frumos machiaj de nunta pentru ochii verzi? Atunci prietenele tale sunt nuantele de mov, rose gold, roz, oliv, violet.

Gasesti culorile fantastice si fabuloase la care iti tanjeste inima in Paleta de farduri PRO Parisax Professional in 24 culori. Include tonuri saturate sau profunde, naturale sau intense, sidefate sau mate, si iti va pune la dispozitie o feerie de accente care fac machiajul de nunta realizat acasa mai usor si mai placut ca oricand.

paleta de farduri

Asadar, fie ca optezi pentru un machiaj de nunta simplu sau visezi la un machiaj de nunta cu sclipici – pentru care specialistii recomanda precautie, caci poate compromite imaginea ta in poze – la Pastel3 gasesti produsele profesionale care iti accentueaza frumusetea naturala. Multa fericire iti dorim!