Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



17 trucuri pentru intarirea unghiilor pe care trebuie sa le stii

17 trucuri pentru intarirea unghiilor pe care trebuie sa le stii

Posted by Cristina Enache on

 

 

Manichiura e cartea noastra de vizita, dar poate fi, in acelasi timp, si motivul pentru care ne ascundem unghiile jenate in buzunare. Multe dintre noi apelam in mod excesiv la manichiura semipermanenta sau la unghiile in acrilic sau in gel, sperand ca astfel vom putea camufla fragilitatea unghiilor, dar in realitate nu facem decat sa agravam problema.

Mai ales odata cu inaintarea in varsta, unghiile pot deveni casante, uscate sau se pot deteriora cand ti-e lumea mai draga. Alimentatia, expunerea la chimicale sau agresarea patului unghiei sunt alte motive pentru care, daca vremea ti-ar permite, ai purta mereu manusi. Aceste pericole au, insa, si un revers, acela ca poti actiona si in sens pozitiv: afla care sunt cele mai bune metode pentru intarirea unghiilor pe care sa le adopti: vor da randament de fiecare data.

Cele mai bune trucuri pentru intarirea unghiilor

Nu mai crezi in posibilitatea de a-ti intari unghiile in mod natural? Sfaturile noastre iti pot schimba parerea!

Foloseste un intaritor de unghii. Poate parea de la sine inteles, dar multe dintre noi evitam sa adoptam astfel de produse caci nu avem incredere in revendicarile lor. Dar noua generatie de intaritori de unghii chiar functioneaza, asa cum o demonstreaza si Tratamentul intaritor cu vitamine pentru unghii PARISAX. Produsul protejeaza si mentine sanatatea unghiilor care lucesc de sanatate si de frumusete in urma aplicarii sale. Pe baza de vitamine, tratamentul intareste, regenereaza si hidrateaza unghiile fragile.

intaritor de unghii

Evita contactul prelungit cu apa. Fireste ca nu ai cum sa iti tii mainile departe de apa, insa trebuie sa fii grijulie. Poti purta manusi, atunci cand speli vasele sau cand faci curatenie, iar in timpul baii iti poti propune, plina de afectiune la adresa unghiilor tale, sa tii mainile pentru cat mai putin timp in cada.

Lasa-ti unghiile scurte. Daca te-ai saturat sa ti se rupa unghiile cand ti-e lumea mai draga, poate ca ar fi cazul sa le mentii mai scurte. Unghiile lungi sunt prin definitie mai fragile si mai predispuse deteriorarii.

Utilizeaza de fiecare data cand iti faci unghiile un base coat si un top coat. Lacurile de unghii de baza si de finisare nu numai ca prelungesc viata manichiurii, dar protejeaza si unghia de uscare si de deteriorare.

SNB Base Coat este un tratament ce apara unghiile de agentii de colorare chimici din oje si contureaza, de asemenea, o suprafata neteda, ideala pentru aplicarea in bune conditii a lacului. Se achita atat de usor de indatoririle sale si e atat de eficienta si pentru intarirea unghiilor.

baza pentru unghii

De partea cealalta, SNB Matte Top Coat nu numai ca va conferi manichiurii tale un aspect mat atat de sofisticat si de elegant, dar prelungeste viata culorii si sigileaza lacul de unghii. Cu siguranta vei deveni adepta sa!

baza de unghii mata

Las-o mai moale cu igienizarea. Stim ca sunt cazuri cand gelul de maini dezinfectant e absolut necesar, dar daca il poti inlocui cu traditionalul spalat pe maini, unghiile tale iti vor multumi. Gelul contine substante agresive, care pot slabi si usca unghiile.

Foloseste o pila blanda si manevreaz-o ca o profesionista! Nu, pila de unghii cea mai eficienta nu e cea atat de abraziva, incat ti-ar lua pielea de pe degete. Dimpotriva, un exercitiu util este acela de a-ti trece usor varful degetului peste pila; daca simti o frictiune agresiva, fugi in directia adversa. Mai mult, invata cum sa folosesti pila: intr-o singura directie, nu pilind la intamplare, pana cand nu mai ai unghie. Cu alte cuvinte: One Direction nu e numai o formatie, poate fi si salvatoarea manichiurii tale.

Pila lavabila SNB ROFESSIONAL Zebra File nu doar arata cool, e si super eficienta! Mai mult, pila profesionala e lavabila pentru a putea fi dezinfectata si spalata fara a-i fi afectata calitatea.

pila de unghii

Intinde crema de maini si pe unghii. Ideal ar fi ca de fiecare data cand te speli pe maini sa folosesti o crema de maini pentru intarirea unghiilor. Nu fi zgarcita cu unghiile si hidrateaza-le si pe ele!

Crema de maini cu vitamina E Mario Badescu Hand Cream With Vitamin E te va impresiona cu numeroasele sale beneficii asociate cu o textura non-grasa care se absoarbe imediat in piele. Imbogatita cu vitaminele A si E, dar si cu ulei de germeni de grau si miere, trateaza pielea uscata si crapata si se va dovedi magica si pe unghii.

crema de maini

Spune „da” unei „acetone” fara acetona. Ne-am luat demult gandul de la produsele pe baza de acetona, cand am descoperit cat de nocive sunt!

Minunat pentru intarirea unghiilor este Dizolvantul de lac de unghii fara acetona SNB. Indeparteaza fara problema oja clasica, protejand insa unghia si prevenind cu brio ruperea acesteia.

dizolvant de unghii

Cauta un lac de unghii cu o compozitie „safe”. Oja ta nu trebuie sa te cucereasca numai cu culoarea dementiala, dar si cu compozitia in ingrediente cat mai sigure si mai benefice. Un astfel de exemplu este Lacul de unghii mov Bela Pierre Nail Polish Antique Purple, ce asigura o acoperire perfecta si rezistenta indelungata, in timp ce mentine sanatatea unghiei.

lac de unghii mov

Ai mare grija de cuticulele tale! Cuticulele nu sunt numai o sursa de risc pentru infectii si inflamatii, dar pot si fragiliza unghia. Impinge-le la baza acesteia cu un betisor din lemn de portocal si nu te abate de la folosirea uleiului pentru cuticule: e un truc ideal pentru intarirea unghiilor.

Expertii in nail care insista ca acest gest ar trebui sa iti intre in rutina. Aplica in fiecare seara, inainte de culcare, Uleiul pentru cuticule PARISAX si o sa vezi diferenta. Produsul trateaza cuticulele si impiedica deshidratarea acestora, in acelasi timp facilitand uscarea lacului de unghii.

ulei pentru cuticule

Intarirea unghiilor: remedii la care sa apelezi

Crede-ne cand iti spunem: intarirea unghiilor e posibila numai respectand cateva indicatii simple. Nu ai nevoie de tratamente costisitoare la salon!

Hidrateaza-te! Si unghiile au nevoie de hidratare, ca si pielea si parul, si se vor resimti, daca nu le dai cu crema sau nu consumi minimul de 2l de apa zilnici.

Ofera atentie dietei tale. Intarirea unghiilor incepe din farfurie! Ai nevoie de proteine, vitamine si calciu pentru o manichiura de invidiat. Specialistii spun ca legumele, ouale si nucile sunt hrana de „suflet” a unghiilor tale.

 

Intarirea unghiilor dupa gel

Nu exageram atunci cand spunem ca, in ciuda frumusetii sale, manichiura cu gel e unul dintre supliciile la care iti supui unghiile. Trucurile de mai jos pot inversa daunele!

Ia suplimente cu biotina si colagen. Unghiile sunt constituite din straturi de keratina pentru intarirea carora ai nevoie de colagen si de biotina.

Ia o pauza dupa manichiurile complicate. Fie ca ai optat pentru gel sau acrilic ori doar pentru lacuri de unghii colorate, chimicalele si substantele agresive au provocat pagube. Oferind un ragaz unghiei in care sa respire libera vei contribui la intarirea sa naturala. Poti profita de acest prilej pentru a folosi un tratament de intarire, asa cum este Diamond Hardner de la SNB, ce fortifica unghiile subtiri si moi prin nanotehnologie si particulele fine de diamant. Vei adora noua textura a unghiilor, rezistenta si stralucitoare.

intaritor unghii

Intarirea unghiilor cu sare

Stiai ca apa cu sare intareste unghiile? A fost o surpriza si pentru noi! Mineralele din sare sunt cele care contribuie la fortificarea unghiilor. Dupa ce le-ai tinut 10 minute in apa cu sare, aplica ulei de ricin pe ele si pune-ti manusi de bumbac pentru a stimula hidratarea.

Intarirea unghiilor cu ulei de masline

Utilizarea uleiului de masline pentru intarirea unghiilor e „floare la ureche”. Poti fie masa unghiile si pielea mainilor cu ulei de masline incalzit sau poti aplica acest elixir natural numai pe cuticule, pe post de tratament.

Intarirea unghiilor - tratament naturist

Daca esti adepta preparatelor naturale si nu te sperie retetele DIY, iata ce iti propunem!

Mixeaza o lingura de miere cu un galbenus de ou si ulei de masline pana ce formezi o pasta. Aplica pe unghii, acopera cu manusile trebuincioase si transforma acest ritual intr-o incantare!

Acum, intarirea unghiilor nu mai e nici un secret, nici o misiune dificila! Tine cont de recomandarile expertilor si gaseste la Pastel3 produsele potrivite!