Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



5 culori de par care se poarta anul acesta

5 culori de par care se poarta anul acesta

Posted by Alexandra Vasile on

Cum am putea spune bun-venit mai frumos noului an decat cu o culoare proaspata de par? Ne dorim cu totii ca 2019 sa fie un an pasnic, in care sa ne putem vedea linistite de viata noastra, iar nuantele la moda reflecta perfect aceasta preocupare.

Naturaletea (cu o mica exceptie) e din nou principala caracteristica a tonurilor pe care ni le dorim in cosite. Parul iese in evidenta mai degraba prin stralucire si sanatate decat prin culori rebele, asa ca asigura-te ca folosesti cele mai bune produse. Descopera ce culori de par se poarta in 2019!

Culori de par pentru un 2019 ca in povesti

Incepe anul cu sufletul plin de fericire si o noua culoare de par! Daca aceasta e si nazuinta ta, te vei bucura sa afli ca 2019 iti aduce numai daruri pline de gratie si de frumusete, macar din acest punct de vedere. Toate cele 5 nuante aflate pe buzele tuturor acum sunt versatile, bogate si delicioase, punandu-ti frumos in valoare trasaturile. Afla despre ce e vorba!

NEGRU ALBASTRUI

Sursa foto: Instagram

Prima nuanta cu care deschidem cele 5 culori de par la moda in 2019 e lucioasa, ispititoare, delicioasa. Sa nu te gandesti insa la tonurile pe care le adoptam in perioada goth din adolescenta, pentru ca nu e cazul. Noul negru albastrui straluceste ca o pictura in ulei, e multidimensional si extrem de atragator. Beneficiul suprem? Avantajeaza atat tenurile deschise de printesa, dar si pe cele calde.

E esential sa optezi pentru o culoare rezistenta, care sa se estompeze in mod treptat. Recomandarea noastra este un produs fara amoniac, care sa iti protejeze stralucirea naturala. Cea mai buna vopsea pentru parul brunet trebuie sa se remarce atat prin rezistenta, dar si prin delicatetea formulei, care protejeaza si nu usuca cuticula. Ne place mult vopseaua fără amoniac Oyster Perlacolor in nuanta Black, bazata pe o tehnologie inovatoare si complexa.

Sursa foto: Pastel3

Vopsea fara Amoniac - OYSTER Perlacolor Purity 100 ml

Blond cenusiu

Nu se mai poarta parul gri si nici cel blond platinat, dar fanele acestor nuante se vor indragosti din nou de blondul cenusiu. Cu subton rece, rafinat, aceasta culoare iti va conferi un look sofisticat, care se va dovedi mai natural decat variantele de granny hair care ne influentasera pana acum.

Sursa foto: Instagram

Tine cont de faptul ca apa dura, acumularea produselor de styling sau clorul din piscina pot conduce la ingalbenirea parului in tonuri de blond cenusiu, asa ca asigura-te ca folosesti sampoane care sa contracareze acest efect. Un exemplu perfect in acest sens este Joico Color Endure Violet Shampoo, ce garanteaza mentinerea nuantei de blond.

Sursa foto: Pastel3

Joico Color Endure Violet Shampoo- sampon pentru mentinerea blondului

Roz pastel

Ti-am spus ca majoritatea culorilor la moda in 2019 sunt naturale, cu o singura exceptie: aceea este rozul pastelat. Dulce, diafan, dar totodata indraznet, rozul revine la moda in acest an, dupa ce in 2018 am tot incercat sa scapam de fascinatia pentru el. Partea buna e ca a treia culoare de par de pe lista noastra se potriveste atat pe pletele lungi, de printesa contemporana, dar si pe parul scurt, asa cum am vazut in prezentarea de la Marc Jacobs.

Sursa foto: Instagram

Ca sa te bucuri de frumusetea acestei culori de par, asigura-te ca ii mentii intensitatea cu ajutorul unei masti special concepute pentru parul vopsit. Noua ne place Wella Care Brillance! Aplica o data pe saptamana si las-o sa actioneze timp de 5 minute pentru suvite pline de viata.

Sursa foto: Pastel3

WELLA WP CARE Brilliance Mask Fine 500ml - Tratament pentru parul cu structura fina-normala

Blond deschis

Îți prezentăm în rândurile de mai jos poate cea mai frumoasă culoare de păr din acest an! Blondul deschis, de copil, a devenit rapid favorilor tuturor fetelor care adorau nuanțele de alb, dar pe care le considerau prea pretențioase. Optează ca bază pentru un blond cremos, natural și luminos, și presară în jurul chipului șuvițe ultra-deschise, asemănătoare celor decolorate de soare în părul surferilor sau al copiilor.

Sursă foto: Instagram

Alege in acest sens o pudra de decolorare de calitate, asa cum este cea de la Loreal Blond Studio Multi-Techniques.

Sursa foto: Pastel3

Pudra pentru tehnici multiple de decolorare - Loreal Blond Studio Multi-Techniques 500 g

Ciocolatiu deschis

Principala provocare in cazul acestei culori va fi sa nu iti vina sa iti mananci suvitele, la cat de delicios arata! Ciocolatiul deschis e infuzat acum cu tonuri de caramel si chiar de cupru, pentru o nuanta care arata genial. Se potriveste oricarei fizionomii, oferindu-ti acea caldura pe care 2019 pare sa o adore.

Sursă foto: Instagram

Deoarece stralucirea e extrem de importanta in cazul ultimei culori de par de pe lista noastra, opteaza pentru un spray profesional care sa confere luciu suvitelor tale. Toate privirile vor fi indreptate asupra ta!

Sursa foto: Pastel3

Spray pentru stralucire - Schwarzkopf Osis+ Sparkler Shine Spray 300 ml

Blondul deschis si cenusiu, negrul-cerneala, ciocolatiul deschis si rozul pastel sunt cele mai frumoase raspunsuri la intrebarea „ce culori de par se poarta in 2019”. Apeleaza la produsele de ingrijire si de styling potrivite si bucura-te de aceste declinari delicioase in universul nuantelor superbe de par.