Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



5 idei de coafuri pentru domnisoarele de onoare

5 idei de coafuri pentru domnisoarele de onoare

Posted by Alexandra Vasile on

Desi stim ca mireasa trebuie sa fie in centrul atentiei la o nunta, domnisoarele de onoare vor avea parte de doza lor de stralucire, de asemenea. Pana la urma, daca prietena lor si-a gasit deja alesul inimii si e cu siguranta „luata”, domnisoarele de onoare sunt, in mod teoretic, single si deci disponibile.

De aceea, merita sa acorzi atentie look-ului tau fara sa iti faci griji ca ar putea cumva distrage atentia de la adevarata vedeta a nuntii. Azi ne ocupam de coafura ta: iti recomandam in randurile de mai jos 5 variante perfecte pentru domnisoarele de onoare!

Coafuri de nunta clasice - cum obtii cocul perfect?

Atunci cand vine vorba despre coafurile pentru domnisoare de onoare, cocul reprezinta acea varianta classy si totodata sofisticata care se potriveste de minune la orice nunta. Partea si mai buna este ca poti miza atat pe un coc ravasit, romantic, dar si pe unul neted si sleek, mai ales daca nunta la care mergi e una eleganta.

Azi iti recomandam cea mai simpla si totodata de impact varianta de coc!

Sursa foto: Instagram

Incepe prin a pieptana foarte bine parul, aplicand un strop de ulei de par hidratant pe varfuri pentru a le conferi acestora o stralucire naturala. Uleiul pentru par indisciplinat L’Oreal E Mythic Oil e minunat pentru o coafura neteda si luminoasa, fiind imbogatit cu ulei de avocado si de seminte de strugure. Daca tot mai sunt fire de par razlete, pulverizeaza un strop de fixativ pe perie si trece-o usor prin suvite. In cazul in care tintesti spre un look boem, renunta la acest pas.

Sursa foto: Pastel3.ro

Ulei pentru par indisciplinat - Loreal SE Mythic Oil 100 ml

Prinde parul la ceafa cu un elastic, in locul de unde iti doresti sa porneasca cocul tau. Asigura-te ca elasticul e unul de nadejde.

Incepe sa iti impletesti coada rezultata in trei. Din nou, efectul final e cel care trebuie sa iti dicteze specificul coafurii. Daca iti doresti un coc posh, atunci impleteste strans, „curat”. Daca vrei un chignon boem, atunci trage usor de ochiurile impletiturii, astfel capatand si volum. Prinde la final coada cu un al doilea elastic.

Tot ce mai trebuie sa faci este sa rasucesti coada in jurul bazei sale si sa o fixezi apoi cu agrafe de par in forma de U. Folosind o oglinda, verifica daca cocul e central sau daca tinde sa se incline intr-o parte si corecteaza cu delicatete. Incheie cu un fixativ de par strong, care sa iti tina coafura perfecta de domnisoara de onoare in aceeasi pozitie pentru tot restul zilei. Schwarzkopf Silhouette Super Hold Hairspray e o idee foarte buna din acest punct de vedere. Voila, ai acum cocul perfect!

Sursa foto: Pastel3.ro

Fixativ cu fixare foarte puternica - Schwarzkopf Silhouette Super Hold Hairspray (Black) 750 ml

Coafuri de nunta cu parul desprins

Mai ales daca parul tau se afla intr-o stare de sanatate infloritoare, ar fi si pacat sa il prinzi. Imaginea domnisoarei de onoare cu plete ce danseaza in jurul sau e atat de romantica, irezistibila.

Aceasta coafura e perfecta daca ai parul de lungime medie, bobul fiind o tunsoare destul de greu de aranjat in altfel de coafuri; nici cocurile, nici impletiturile nu i se potrivesc foarte bine, neavand suficienta lungime pentru ele.

Sursa foto: Instagram

Porneste de la parul spalat de o zi si aplica un ser profesional de protectie termica, pe care sa il pulverizezi delicat pe suvite. Spray-ul pentru volum si luciu cu protectie termica de la Fudge te ajuta sa impusti trei iepuri dintr-o lovitura, asa ca e must-have.

Sursa foto: Pastel3.ro

FUDGE Tri Blo Spray - Spray pentru volum si luciu cu protectie termica 150 ml

Bucleaza apoi sectiuni medii de par pe un ondulator de calitate. Dupa ce ai terminat cu tot parul, trece-ti degetele prin suvite, ca sa imprimi un efect natural, si pulverizeaza fixativ cu fixare medie. O coronita de par precum cea din imaginea de mai sus e o idee excelenta!

Nu e nevoie sa mizezi pe o coafura de domnisoara de onoare de impact, daca ai o culoare de par care atrage toate privirile. Opteaza pentru suvite sau pentru un balayage inainte de ziua cea mare: aceste tehnici de colorare imprima naturalete si spectaculozitate, asa ca sunt magnifice pentru domnisoarele de onoare.

Sursa foto: Instagram

Atunci cand te aranjezi, foloseste un ser pentru par extrem de hidratant, fara alcool, care sa nu usuce parul si sa previna estomparea culorii. CHI Silk Infusion hraneste in profunzime si e imbogatit cu proteine din matase naturala care lasa suvitele moi si matasoase.

Sursa foto: Pastel3.ro

Tratament fara alcool – CHI Silk Infusion 50 ml

Onduleaza-ti apoi parul pentru a evidentia suvitele si bucura-te de lookul tau romantic. Punem pariu ca nu vei mai fi single dupa aceasta noapte?

Coafuri accesorizate pentru domnisoarele de onoare

Accesoriile sunt probabil cel mai inteligent truc atunci cand vine vorba despre coafurile pentru domnisoare de onoare. Iata cum functioneaza!

Sursa foto: Instagram

Ca sa fim sincere, am facut o pasiune pentru aceasta coafura pentru domnisoare de onoare. Incepe prin a folosi un sampon uscat, care sa ofere textura si volum parului: Keune Style Dry Shampoo absoarbe sebumul si iti va pastra coafura impecabila pentru intreaga zi.

Sursa foto: Pastel3.ro

Sampon uscat - Keune Style Dry Shampoo 200 ml

Formeaza un coc extrem de lejer la ceafa, ruland suvitele in interior si fixand cu ace de par invizibile. Presara apoi printre firele de par accesorii in forma de stele si de luna: nu am fi putut gasi un look mai romantic de atat. Inainte de a le impinge in par, sprayaza sampon uscat pe ele ca sa te asiguri ca nu se vor desprinde.

O idee la fel de buna este sa folosesti perle in locul accesoriilor pentru par. La fel, florile naturale sau artificiale, clamele glam sau orice iti mai face cu ochiul se pot transforma in adevarate bijuterii care te vor pune in evidenta in mod spectaculos.

Sursa foto: Instagram

Coafurile pentru domnisoarele de onoare de mai sus reprezinta idei senzationale pentru 2019. Ele respecta indemnul la naturalete care este caracteristic ultimelor tendinte si ofera un look boem, deloc incarcat, perfect pentru o nunta!