Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



5 motive pentru care ai nevoie de o masca de fata

5 motive pentru care ai nevoie de o masca de fata

Posted by Cristina Enache on

Măștile de față nu sunt doar cel mai nou trend în beauty, ci au devenit un gest de frumusețe obligatoriu. Am învățat de la superbele coreene că pielea frumoasă cu grijă se ține și nu avem de gând să uităm prea curând această lecție.

De aceea, te convingem în rândurile de mai jos că trebuie să introduci masca pentru față în ritualul tău apelând la cele mai temeinice motive în acest sens. De asemenea, îți spunem și care sunt cele mai bune produse în care să investești acum, pentru frumusețe desăvârșită!

Masca pentru piele, secretul de frumusețe al femeilor cu ten divin

O mască facială e mai mult decât un moft! Iar dacă nu ne crezi pe noi, cu siguranță numeroasele exemple de familii coreene în care mamele păreau la fel de tinere precum fiicele te vor convinge. Este cunoscut faptul că superbele asiatice sunt fanele numărul unu ale măștilor pentru ten, insistând că acest produs cosmetic le-a garantat frumusețea răvășitoare.

Și, pentru că ne dorim tare mult să te bucuri și tu de extraordinarul potențial al unei măști de față, îți prezentăm în rândurile de mai jos cele mai bune motive pentru a apela la ele!

O mască de față îți va curăța fața în profunzime. Suntem sigure că ești conștientă de faptul că demachierea și eliminarea impurităților reprezintă cheia unui ten mereu tânăr. Însă trebuie să știi că acțiunea produselor clasice de curățare e intensificată la un nivel nebănuit de o mască pentru ten. Aceasta are avantajul de a acționa în profunzime, acolo unde nici măcar cele mai eficiente demachiante nu reușesc să ajungă. Pentru ca tenul tău să fie mai curat ca lacrima, investește într-o mască facială purificatoare, care să includă printre ingrediente și argila. Recomandarea noastră este masca profesională de față Algologie Sea Clay Purifying Mask, cu extracte de plante marine și argilă verde, care curăță și purifică pielea în profunzime, fără a o usca.

Masca pentru ten va micșora porii. Nu doar efectul detoxifiant și cel hidrant ne uimesc în cazul unei măști pentru piele, ci și cel de micșorare a porilor. Ne impresionează cu atât mai mult această proprietate cu cât sunt recunoscute risurile unor pori dilatați, deschiși: aceștia sunt rapid înfundați de sebum și de impurități, ceea ce conduce la apariția coșurilor. Cu alte cuvinte, masca facială e aliatul tău împotriva acneei și a porilor dilatați. Fiecare produs de gen va avea un efect remarcabil din acest punct de vedere și vei observa că fața ta e mai curată și mai netedă. Dacă îți dorești însă să excelezi, specialiștii te sfătuiesc să optezi pentru o mască de față bazată pe un complex de exfoliere pe bază de acizi AHA: aceștia îndepărtează celulele moarte și au efect astringent asupra porilor. Favorita noastră este Masca Purify Anubis cu complex AHA, ce repară, catifelează și regenerează pielea.

Masca pentru ten îți va oferi cea mai luminoasă piele din viața ta. Fumatul, stresul, poluarea, alimentația dezechilibrată, toate acestea ne afectează luminozitatea pielii și ne îmbătrânesc prematur. Însă, dacă apelezi constant la măștile facile, fenomenul va fi radical diminuat și chiar prevenit. Cu ingrediente active extrem de potente, masca de față va conferi o strălucire de neegalat. Dacă vrei să intensifici acest efect, mizează pe ingrediente precum cărbunele și acidul glicolic. Masca Bruno Vassari GLYCO SYSTEM CHARCOAL MASK netezește și iluminează tenul, având efect și asupra ridurilor de expesie.

Aplicarea frecventă de măști faciale hidratează tenul și susține acțiunea tuturor celorlalte produse aplicate ulterior. Pe lângă faptul că își face treaba în mod exemplar, masca de față intensifică și acțiunea cremelor, serumurilor, loțiunilor folosite în urma ei. Deoarece tenul tău e mai catifelat, curățat în profunzime, va absorbi fără probleme ingredientele binefăcătoare ale acestora. E suficient să optezi pentru o mască pentru ten uscat, așa cum este SKEYNDOR HYDRATANT MASK CREAM, cu argilă și extract de mușețel. pentru a te bucura de toate aceste efecte remarcabile.

O mască pentru față e un pas esențial al procesului de relaxare. Să uităm de toate super efectele ei: simpla acțiune de a-ți așterne pe chip o mască pentru ten e incredibil de relaxantă. Îți oferă satisfacția de a avea grijă de tine și de frumusețea ta și te detensionează. Imaginează-ți cum te delectezi cu ea în apa caldă și aromată a băii, la lumina lumânărilor, și vei simți cum ți se ridică automat presiunea de pe umeri. Pentru a accentua și mai mult aceste efecte, optează pentru o mască de față calmantă, așa cum este Mario Badescu Azulene Calming Mask, ce lasă tenul luminos, incredibil de relaxat.

Trucuri de care să ții cont atunci când îți aplici masca facială

Îți garantăm că, dacă vei asocia super produsele de mai sus cu recomandările de mai jos, te vei bucura de o frumusețe neegalată!

Utilizează masca facială după duș. Din rațiuni de confort, obișnuim să aplicăm masca înainte sau în timpul dușului, pentru a o putea îndepărta fără probleme. Dar, folosind-o după baie, vei profita și de efectul de deschidere a porilor, care intensifică absorbția ingredientelor sale binefăcătoare.

Folosește o pensulă. Majoritatea femeilor tind să considere aplicarea măștii cu ajutorul unei pensule drept un moft. Dar, pe lângă faptul că acest gest e incredibil de relaxant, vei extrage și beneficiul unei aplicări uniforme, care e extrem de important în cazul unei măști pentru ten.

Aplică un toner imediat după îndepărtare. Ni s-a repetat cât de important este să continuăm cu hidratarea după ce am curățat masca de față. Dar experții în beauty consideră că un toner e chiar mai benefic: acesta va sigila în piele efectele măștii, închizând porii.

Lasă să acționeze pentru minimum 10 minute și nu mai mult de 30. Dacă nu este stipulat altfel pe masca ta de față (caz în care îți recomandăm să asculți de indicațiile producătorilor), nu e recomandat să păstrezi o mască pe față mai mult de o jumătate de oră, deoarece așa vei anihila efectul ingredientelor sale.

După cum ai văzut, măștile de față nu sunt degeaba noul secret al femeilor cu piele superbă. Ele fac mai mult decât promit și vor reprezenta o armă imbatabilă în arsenalul unei prezențe impecabile.