Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Cea mai buna crema de fata antirid in functie de varsta

Cea mai buna crema de fata antirid in functie de varsta

Posted by Alexandra Vasile on

Daca te intrebi care e cea mai buna varsta pentru a incepe sa folosesti creme antirid, raspunsul specialistilor e: acum. Desigur, nu te vom indemna sa incepi sa mizezi pe formule agresive daca ai 15 ani, dar consensul expertilor in ingrijirea pielii indica varsta de 20 ca fiind cea mai potrivita pentru a incepe sa ai grija de pielea ta.

Ceea ce difera de la o varsta la alta sunt insa ingredientele pe care mizezi. E totusi contraindicat ca la 20 de ani sa incluzi o crema bazata pe aliati puternici impotriva imbatranirii, asa cum este retinolul. Ca sa poti actiona in perfecta concordanta cu frumoasa etapa a vietii prin care treci, descopera in randurile de mai jos cum sa iti alegi cream de fata antirid in functie de varsta pe care o ai!

Spune-ne cati ani ai si iti spunem ce crema sa folosesti!

Nu toate cremele antirid sunt concepute la fel, un fapt mai mult decat normal. O crema buna e cea care ti se potriveste perfect, nu cea care o face frumoasa pe prietena ta sau o multumeste pe mama. Utilizarea produselor cu ingrediente care corespund varstei tale nu doar ca iti va darui un ten superb, dar va preveni si aparitia ridurilor si le va atenua pe cele existente deja.

Dimpotriva, daca alegi sa folosesti creme ce corespund altor categorii de varsta, pielea ta se poate obisnui cu ingredientele active cand nu are nevoie de ele, iar acestea nu vor mai avea efect mai tarziu. Desi e periculos sa iti ignori nevoile tenului si sa nu folosesti crema, se dovedeste si mai riscant sa anticipezi si sa aplici de la ani fragezi produse cu potential antirid puternic.

Pentru a nu mai exista nici urma de dubii, iata ce produse iti recomandam: cea mai buna crema pentru orice varsta!

La 20 de ani

Aici, parerile sunt impartite. Sunt voci care considera ca nu ai nevoie de produse antirid la 20 de ani, dar noi le contrazicem. E adevarat, nici nu e recomandat sa apelezi la artileria grea a industriei anti-age! Cel mai bun produs pe care sa il folosesti acum trebuie sa fie „blindat” cu ingrediente hidratante si sa contina neaparat factor de protectie solara. Daca iti aperi de pe acum tenul de radiatiile ultraviolete, iti va multumi ramanand tanar mult mai mult timp.

Cea mai buna crema? Noi iti recomandam un produs precum Crema fluida cu protectie 50 de la AnubisMed. Aceasta combina filtre UVA/UVB de ultima generatie cu ingrediente reparatoare, regeneratoare si hidratante. Iar efectele se vor vedea in scurt timp!

Sursa foto: Pastel3.ro

Crema fluida cu protectie 50+ - AnubisMed 50+ 75 ml

La 30 de ani

Desi tenul tau nu va afisa diferente mari fata de perioada celor 20 de ani (poate doar disparitia mult dorita a acneei), nu strica sa incepi sa apelezi la primele ingrediente cu potential antirid. Acest fapt devine si mai important daca fumezi sau nu te odihnesti si nu dormi asa cum trebuie. Incepe sa strecori in rutina ta obisnuita crema cu ingrediente care contribuie la hidratarea in profunzime a tenului, precum acidul hialuronic si vitamina C. De asemenea, acidul glicolic are un efect de invidiat in indepartarea celulelor moarte si revelarea unei pieli mai fine si mai luminoase.

Cea mai buna crema? Poti incepe calatoria ta anti-age cu o crema precum Mario Badescu Hydro Moisturizer cu Vitamina C. Aceasta va oferi tenului necesarul de antioxidanti, avand de asemenea efect si impotriva productiei de sebum si a cosurilor. Cu o formula usoara, e cel mai bun cadou pe care il poti face acum tenului tau.

Sursa foto: Pastel3.ro

Crema de zi cu vitamina C pentru tenul mixt - Mario Badescu Hydro Moisturizer cu Vitamina C 59 ml

La 40 de ani

Esti in continuare tanara, dar primele riduri sunt deja vizibile. Daca ai avut grija temeinic de pielea ta in anii trecuti, e probabil ca si la aceasta varsta pielea sa isi fi mentinut elasicitatea si stralucirea. Este momentul sa intensifici contributia de antioxidanti pentru pielea ta, dar si sa apelezi la ingrediente ceva mai complexe, precum retinolul, o forma de vitamina A. Ai grija, deoarece acesta poate provoca iritatii pielii, deci e musai sa folosesti crema de protectie solara. Imbunatateste eficienta cremei cu un stil de viata sanatos: alimentatia bogata in fructe si legume proaspete, miscarea si meditatia iti vor mentine chipul tanar pentru mai mult timp.

Sursa foto: Instagram

Cea mai buna crema? Mizeaza pe retinol in crema cu Q10 Anubis Excellence. E conceputa special pentru tenul matur care incepe sa prezinte primele semne de imbatranire, incluzand, pe langa retinol, si atat de importanta coenzima Q10.

Sursa foto: Pastel3.ro

Crema cu retinol si Q10 - Anubis Excellence Q10 Retinol Cream 200 ml

La 50 de ani

Activitatea glandelor sebacee a slabit, ceea ce inseamna ca acum tenul tau produce mai putine uleiuri si, prin urmare, se va simti mai deshidratat. Este necesar sa actionezi acum pentru a emolia in profunzime pielea. Pe langa ingredientele de mai sus, e vital sa mizezi si pe elemente care hranesc tenul: ceramidele sunt o alegere exceptionala. De asemenea, evita ingredientele agresive (mai ales exfolierea, ce nu ar mai trebui efectuata decat in cabinet) si opteaza pentru demachiante sub forma de uleiuri si creme.

Cea mai buna crema? Vei adora eficacitatea SKEYNDOR ULTRA-MOISTURIZING CREAM 24H, pe baza de ceramide, vitamina A si vitamina E. Produsul hraneste tenul in profunzime si mentine nivelul de hidratare al pielii pana la 24 de ore. Numai vesti bune!

Sursa foto: Pastel3.ro

SKEYNDOR ULTRA-MOISTURIZING CREAM 24H - CREMA ULTRA HIDRATANTA 24H

Dupa 60 de ani

Inainte de toate, te asiguram ca esti frumoasa! Mai departe, te invitam sa investesti in continuare in produse de calitate si sa pui accent pe hidratare. Acum poti alege creme bogate in colagen, deoarece tenul deja nu mai face fata cu productia acestuia. Fii la fel de atenta la celelalte formule folosite si evita produsele mult prea agresive.

Sursa foto: Instagram

Cea mai buna crema? Vei simti imediat efectele COLLAGEN BOOSTER VITAMIN C BLUR, crema de lifting de la Bruno Vassari! Produsul estompeaza aspectul porilor dilatati, liniile de expresie si ridurile. In plus, ilumineaza si netezeste pielea. Il gasesti pe pastel3.ro!

Sursa foto: Pastel3.ro

Bruno Vassari - COLLAGEN BOOSTER VITAMIN C BLUR

Trateaza-ti pielea conform varstei si nevoilor sale si te va rasplati cu frumusetea ei desavarsita. Descopera cele mai bune creme si ingrediente pe care sa le folosesti la 20, 30 40, 50 si dupa 60 de ani! De acum incolo, universul produselor antitrid nu va mai avea niciun secret pentru tine!