Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!Cel mai bun anticearcan: top 3 anticearcane cu acoperire perfecta

Cel mai bun anticearcan: top 3 anticearcane cu acoperire perfecta

Posted by Andreea Vrinceanu on

Dacă nu ai cunoscut până acum puterile magice ale unui anticearcăn, este clar momentul să o faci! Acest produs e must have pentru femeile care preferă un machiaj minimalist, dar și pentru fetele care ies de fiecare dată din casă cu chipul strălucind precum o operă de artă.

Știm însă că e destul de dificil să alegi din marea de produse cosmetice cu promisiuni pline de glamour! Tocmai de aceea, noi am realizat un top 3 al anticearcănelor care îți vor transforma în mod spectaculos look-ul. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Secretele machiajului desăvârșit: top 3 cele mai bune anticearcăne

Poate că anticearcănul nu are același prestigiu precum un fard de pleoape colorat sau un ruj suculent, însă se poate dovedi mai util decât acestea. Nu ne crezi? Ține cont de faptul că poți pleca de acasă cu pleoape nemachiate și cu buze acoperite doar de balsam, dar va trebui întotdeauna să iei măsuri împotriva cearcănelor întunecate de sub ochi.

Sursă foto: Instagram

Iar camuflarea acestora nu e nici pe departe singura funcție a unui anticearcăn bun! Acest produs nu șterge doar urmele vineții de sub ochi, dar se dovedește la fel de util și pentru ascunderea imperfecțiunilor. Ce așteptăm de la produsul viselor noastre? Rezistență. adaptabilitate, ușurință în aplicare și, bineînțeles, o capacitate excepțională de camuflare. Mai jos îți prezentăm produsele care au răspuns tuturor acestor cerințe, de la mic la mare!

Acesta este topul nostru 3 al celor mai bune anticearcăne!

  1. Creion corector anticearcăn de la Parisax

Dacă nu te-ai convins până acum de utilitatea unui anticearcăn, produsul care deschide topul nostru 3 va reuși să îți schimbe opinia. E secretul unui machiaj exemplar: aplică înainte de fondul de ten, pentru ca privirea ta să fie iluminată instant, sau în urma acestuia, pentru corecțiile finale asupra cearcănelor.

Creionul corector anticearcăn de la Parisax ne-a impresionat în primul rând cu capacitatea sa deosebită de a camufla cearcănele. Urmele vineții de sub ochi dispar grație pigmentului de galben din produs.

Textura e un alt avantaj suprem: opacă, fluidă, aderă perfect la piele și poate fi întinsă fără probleme. Nu e nici prea densă, pentru a contura un look încărcat, dar nici prea subțire, pentru a curge inestetic.

Te vei da în vânt și după extraordinara pensulă, care face ca aplicarea să fie și mai ușoară. Un produs profesional, de calitate, pensula nu reține produs, așa cum o fac multe articole de gen, ci imprimă un aspect aerat, desăvârșit.

La fel de impresionantă este și rezistența anticearcănului. Nu te vei trezi că la mijlocul zilei ai nevoie de retușuri și vei uita de cearcăne, cel puțin până ajungi acasă și te demachiezi. Tot ce îți mai trebuie acum e un somn bun (sau un maraton de seriale, deoarece anticearcănul de la Parisax îți va fi aproape și a doua zi de dimineață, pentru a te ajuta să ștergi urmele).

Creionul corector anticearcăn poate fi utilizat și pentru a camufla micile imperfecțiuni, fiind disponibil în două nuanțe, adaptate tenului deschis (Ivoire) și mai închis la culoare (Naturel). Îl poți cumpăra de pe Pastel3.ro.

Sursă foto: Pastel3

PARISAX CREION CORECTOR ANTICEARCAN

  1. Iluminator anticearcăn Paese Brightening Concealer

Una dintre cele mai importante meniri ale unui anticearcăn este legată de iluminarea zonei de sub ochi. Degeaba ștergi cearcănele dacă pielea continuă să aibă un aspect tern, care dovedește că nu te-ai odihnit prea bine.

Sursă foto: Instagram

Paese Brightening Concealer răspunde perfect acestor nevoi. Anticearcănul are proprietăți iluminatoare și este îmbogățit cu microparticule luminoase de perle. Pielea ta va redeveni radioasă, proaspătă și fresh, exact așa cum trebuie să arate regiunea de sub ochi. Luminozitatea se va potrivi oricărui look, fie că mizezi pe un machiaj subtil, fie pe unul mai intens.

Așa cum am spus, ne interesează întotdeauna și textura anticearcănului: orientează-te după acest criteriu mereu, deoarece spune multe despre calitatea produsului pe care îl folosești. Paese Brightening Concealer e impresionant din acest punct de vedere: are o formulă cremoasă, care se aplică în mod confortabil, topindu-se la contactul cu pielea într-un val luxuriant. Consistent și totuși incredibil de ușor, produsul acoperă perfect cearcănele, nu migrează inestetic și nu curge, ci fuzionează în mod ideal cu tenul tău.

Așa cum te aşteptai de la un produs aflat pe locul al doilea în topul celor mai bune anticearcăne, iluminatorul Paese Brightening Concealer nu putea da greș nici în ceea ce privește rezistența, care se dovedește de invidiat. Se va menține pe tot parcursul zilei, iar tu nu vei avea nevoie de niciun retuș: iată un atu care ne convinge întotdeauna.

Sursă foto: Pastel3

Iluminator anticearcan – Paese Brightening Concealer Clair 6 ml

  1. Paletă 6 corectoare uscate Totally Pro de la Parisax

Am spus că ne dorim un anticearcăn? Ne-am răzgândit: le vrem pe toate! Iar Paleta de la Parisax ne transformă visul în realitate. Conține nu mai puțin de 6 corectoare uscate compacte, care prezintă atuul suprem de a ne ajuta să ștergem orice imperfecțiune. În 6 tonuri care migrează de la un alb deschis (ideal pentru a ilumina) la un crem versatil (un anticearcăn de excepție) și până la un maro cald (perfect pe post de bronzer), paleta se va dovedi prietena ta cea mai bună.

Ce ne place cel mai tare la produsul-vedetă de la Parisax (motiv pentru care i-am acordat și coronița de lauri în topul nostru) este că se adresează nu doar fetelor care vor să camufleze imperfecțiunile, dar și celor care își doresc să își pună în evidență trăsăturile.

Te ajută să iluminezi, să conturezi, să subliniezi și să pui în umbră ceea ce dorești să ascunzi. E mai mult decât un produs de makeup, e paleta unui pictor talentat.

Textura uscată a corectoarelor le face prietenoase cu orice tip de ten: nu se vor strânge inestetic în pliuri, dar nici nu vor ajunge să migreze după câteva ore, dacă ai tenul gras. Dimpotrivă! Anticearcănul stă la locul său pe tot parcursul zilei, oferindu-ți acel machiaj desăvârșit.

Dar poate cel mai mare atu al paletei Totally Pro de la Parisax este că te încurajează să experimentezi. Dacă ești genul de fată care preferă doar să camufleze ușor cearcănele și imperfecțiunile, să aplice un strop de blush și să zboare apoi de acasă, versatilitatea acestei palete te va convinge să încerci mai mult. Urmărește câteva tutoriale pe Youtube și descoperă cât de ușor e să conturezi pomeții, să scurtezi un nas prea lung sau să adaugi mister și profunzime trăsăturilor tale.

Sursă foto: Instagram

Cu atât de multe funcții, paleta de la Parisax nu te va mai părăsi niciodată. Ține-o mereu aproape (încape perfect în geantă), pentru un machiaj profesional desăvârșit!

Sursă foto: Pastel3

Parisax PALETA 6 CORECTOARE USCATE TOTALY PRO

Acesta este topul nostru 3 al celor mai bune anticearcăne de pe piață. Produsele te vor ajuta să obții acel look wow, perfect, sublim și fără imperfecțiuni, la care ai visat dintotdeauna!