Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Cele mai frumoase impletituri pentru parul lung

Cele mai frumoase impletituri pentru parul lung

Posted by Andreea Vrinceanu on

Suntem de părere că puține hairstyle-uri sunt la fel de romantice și de seducătoare precum coafurile cu împletituri pentru părul lung. Acestea emană o frumusețe demnă de o Rapunzel sau, de ce nu, de o Ileana Cosânzeana modernă, oferindu-ți un look de prințesă de basme.

Noi îți sugerăm în rândurile de mai jos cele mai cool împletituri pentru părul lung! Descoperă hairstyle-urile cu care nu ai cum să nu atragi atenția, precum și sugestiile de top pentru a le putea obține! De acum încolo, părul tău lung va fi pus în evidență așa cum trebuie!

6 coafuri împletite pentru părul lung, cu care vei fermeca

Lumea e plină de împletituri pentru părul lung, una mai frumoasă decât cealaltă, așa că nu ai nici cel mai mic motiv să îți prinzi în fiecare zi cosițele într-o coadă de cal plictisitoare. Descoperă în rândurile de mai jos cele mai fanteziste, creative, atrăgătoare opțiuni de styling, pentru un look care surprinde mereu cu aspectul său irezistibil!

Coafuri împletite pentru părul lung de ocazie

Hairstyle-urile de mai jos te vor scoate din încurcătură atunci când te așteaptă un eveniment deosebit și nu știi prea bine ce să porți! Uite la ce ne gândim!

Coc cu coadă de pește

Sursă foto: Instagram

Îți garantăm că poți să îți faci intrarea pe covorul roșu, liniștită, cu această coafură cu împletituri: vei impresiona fără doar și poate. Rafinat, sofisticat, cocul cu coadă de pește din imaginea de mai jos va tăia respirația celor din jur. Cum îl obții? Spală părul și hidratează-l cu un balsam ultra hrănitor, apoi aplică un ser tratament care să netezească în mod eficient cuticula, să confere luciu și să sigileze hidratarea în firul de păr. Fudge Gloss este alegerea noastră; produsul oferă strălucire și protejează părul grație conținutului de ulei de jojoba și gălbenele.

Fudge Gloss - Ser pentru stralucire intensa si varfuri despicate

Începe prin a împleti o coadă de pește în lateral, având grijă să menții foarte strânsă coafura cu împletituri: niciun fir nu trebuie să tulbure armonia ei. Oprește-te undeva la jumătatea părului, apoi răsucește toată podoaba capilară într-un coc la baza gâtului. Finisează cu un fixativ cu putere mare!

Coroană opulentă de regină

Sursă foto: Instagram

Coafura împletită de mai sus te va transforma într-o adevărată regină. E mai dificil de obținut, așa că te sfătuim să apelezi la ajutorul unei prietene care se pricepe. Această împletitură este perfectă pentru fetele care au păr lung și voluminos, cu firul tare.

E recomandat să lucrezi pe părul nespălat de cel puțin o zi, pentru ca acesta să reziste în coafura cu împletituri. Pulverizează pe el un spray pentru volum și strălucire, așa cum este cel de la Fugde, special conceput pentru părul blond.

Spray pentru volum si luciu cu protectie termica pentru parul blond - FUDGE Clean Blonde Violet Tri Blo Spray 150 ml

Împarte tot părul în două, apoi împletește pornind în spic fiecare dintre părți. Prinde cozile sub forma unei coroane, la spate, având grijă să ascunzi bine vârfurile. Pentru efecte și mai wow, împletește și două codițe mai mici, pe care să le intersectezi cu cele mari. Decorează coafura cu agrafe și ace de păr glam și vei obține un look de membră a regalității!

Împletituri boeme pentru părul lung

Sursă foto: Instagram

Eroina din „Urzeala tronurilor”, Daenerys Targaryen, se află pe buzele tuturor acum! Un look desprins din fantezia medievală și inspirat de Mama Dragonilor se va dovedi a fi o alegere perfectă, care îți va aduce toate punctele de stil desăvârșit. E ideal dacă ai deja părul blond argintiu, cu tente de gri, ce te va asemăna și mai tare cu iubita lui Jon Snow.

Începe prin a aranja părul cu un ondulator, alegând un produs cu dimensiunea de 25 de mm, pentru bucle mari, lejere, precum ale reginei din Game of Thrones. BaByliss PRO Ondulator va fi unealta perfectă pentru un styling de cinci stele! Împletește trei codițe, din lateral, care trebuie să se intersecteze într-o singură coadă, ce se va pierde la rândul ei în șuvițe ondulate. Știm că Daenerys nu avea timp să se aranjeze, planificând în detaliu cucerirea Westeros-ului alături de aliații săi, așa că îți recomandăm să păstrezi coafura cu împletituri cât mai lejeră și romantică.

BABYLISS BaByliss PRO Ondulator profesional 25 mm

Coafuri împletite pentru părul lung ideale pentru zi

Nu rezerva împletiturile doar pentru ocaziile posh din viața ta: îți garantăm că vor constitui alegeri de efect și pentru un look casual, de zi. Iată cum arată preferatele noastre!

Cea mai simplă împletitură a tuturor timpurilor

Blake Lively reprezintă un adevărat model pentru noi, atunci când vine vorba despre împletiturile pentru păr lung. Frumoasa actriță are un păr superb, des și voluminos, așa că poate impresiona cu un look cât se poate de simplu.

Sursă foto: Instagram

Pentru a scoate ce e mai bun din acest hairstyle, utilizează mai întâi un șampon uscat la rădăcină, care va conferi volum și acea textură răvășită atât de necesară unei coafuri precum cea purtată de Lively. Miss Universe Style Illuminate Dry de la CHI curăță și reîmprospătează părul, conferind și o strălucire nebănuită. Prinde mai întâi cosițele într-o coadă simplă, la ceafă, camuflând elasticul cu o șuviță de păr. Împletește coada cât mai lejer și fixează la capăt. E atât de simplu!

Sampon uscat- CHI Miss Universe Style Illuminate Dry 150 g

Coadă împletită laterală

Împletiturile nu trebuie neapărat să domine o coafură pentru a se remarca. Ai părul lung, joacă-te cu el, fii creativă și folosește-te de imaginația ta. Hairstyle-ul de mai jos va impresiona cu caracterul său rebel, transformându-te într-o apariție incendiară.

Sursă foto: Instagram

Trasează mai întâi o cărare adâncă, laterală, cu coada unei pieptene. Pulverizează pe tot părul un spray pentru volum, așa cum este cel de la Wella, pe bază de zahăr, pe care îl regăsești pe pastel3.ro. Împlește pe partea cu cărarea o codiță cât mai aproape de rădăcina părului, pe care să o fixezi cu un elastic în dreptul urechii. Finisează cu un spray fixativ puternic și apelează la trucul din imaginea de mai sus, prizând în sârme împletitura pentru un look de revistă.

Spray cu zahar pentru volum - WELLA Eimi Sugar Lift Spray 150 ml

Coadă de pește laterală

Coada de pește a făcut furori în ultima perioadă, fiind vedeta împletiturilor pentru păr lung! Look-ul ei exotic va atrage toate privirile și, odată ce îi deprinzi tehnica, se va dovedi a fi „floare la ureche”, atât la propriu, cât și la figurat.

Aranjează tot părul pe o parte, folosind o pudră pentru volum la rădăcină. L'OREAL TecniArt Super Dust conferă nu doar volum, dar și o textură mată, perfectă pentru un fishtail ca la carte.

L'OREAL TNA SUPER DUST

Împletește cosițele în coadă de pește, camuflând elasticul cu care fixezi. Trage ușor de ochiuri, pentru a te asigura că rezultatul final e unul boho, romantic. Finisează cu fixativ!

Sursă foto: Instagram

Tu ce părere ai despre împletiturile pentru păr lung pe care ți le-am propus? Pe noi ne-au cucerit cu atitudinea, cu frumusețea și cu romantismul lor. Abia așteptăm să aflăm care e favorita ta!