Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Coafuri de mireasa la moda anul acesta

Coafuri de mireasa la moda anul acesta

Posted by Alexandra Vasile on

Intreaga moda din 2019 se vrea marcata mai mult ca niciodata de naturalete, asa ca e de la sine inteles ca ne imbarcam cu bucurie la bord! Expertii spun ca in acest an cuvantul pe care trebuie sa il retii atunci cand vine vorba despre coafurile de mireasa la moda este textura: ne gandim la hairstyle-uri pline de personalitate, in care volumul si bogatia cositelor iau locul styling-ului excesiv.

Mai jos, iti facem o trecere in revista a celor mai frumoase idei de coafuri pentru mirese la moda in 2019! Vezi cum sa iti aranjezi cositele daca ai parul lung, mediu sau scurt, dar si cum sa atragi toate privirile cu o coafura de mireasa superba, incarcata de accesorii!

Coafuri de nunta pentru parul scurt

Ai impresia ca, daca ai parul scurt, ai plecat deja cu un pas inapoi fata de miresele cu cosite superbe? Nimic mai fals de atat! Dimpotriva! In 2019 se poarta naturaletea, asa ca sunt apreciate orice idei de coafuri care ti se potrivesc manusa. Daca esti genul de persoana care adora libertatea pe care ti-o ofera parul scurt, nu are rost sa iti pui mese sau sa apelezi la alte optiuni dramatice in ziua nuntii tale: in 2019 tot ce conteaza este sa te simti bine in propria piele.

Ceea ce nu inseamna ca poti pastra coafura simpla sau ca trebuie sa o faci, daca ai parul scurt. Tendintele favorizeaza mai multa atitudine atunci cand vine vorba despre tunsorile baietesti sau pixie. Imita modelul de mai jos: incepe prin a trasa o carare laterala si onduleaza parul din crestet. Finiseaza neaparat cu un fixativ profesional ultra rezistent, care sa iti ofere sustinere a coafurii pentru tot restul zilei.

Sursa foto: Instagram

Iti recomandam fixativul cu fixare ultra puternica de la Wella Performance Extra Strong, potrivit pentru toate tipurile de par, care ofera sustinere si volum extraordinare.

Sursa foto: Pastel3.ro

Fixativ cu fixare foarte puternica - Wella Performance Extra Strong 500 ml

Alte idei pe care le poti pune in practica: accesorii opulente in parul tau scurt sau un breton ultra texturizat.

Coafuri de nunta pentru parul lung

Parul lung iti ofera in continuare cea mai mare libertate de actiune atunci cand vine vorba despre coafurile de mireasa la moda in 2019. De data aceasta, se poarta naturaletea si romantismul depline: gandeste-te la coafuri pe care pare ca le-ai obtinut fara niciun strop de efort si care iti pun in evidenta frumusetea trasaturilor. Bonus: daca apelezi la acest tip de hairstyle, poti accentua machiajul sau poti apela la o rochie de mireasa opulenta, deosebita.

Recomandarea noastra este sa mizezi pe o coada impletita. Marele atu al acestei coafuri pentru miresele cu par lung este ca se preteaza foarte bine la nuntile boho si la cele traditionale, care continua sa ramana in trend. Coafura e perfecta pentru fetele cu par bogat, accentuandu-le desimea capilara. Pentru ca hairstyle-ul sa iasa fabulos, asigura-te ca impletesti cosite nespalate de cel putin o zi (dar de maximum 3), pentru ca acestea au mai multa textura naturala. Opteaza pentru impletituri clasice, pentru spic sau pentru coada de peste. Florile inserate in ochiurile impletiturii reprezinta un accesoriu fabulos.

Sursa foto: Instagram

Foloseste sampon uscat la radacina, ca sa te asiguri ca parul tau se bucura de volum si de definire de efect. De multe ori, privim acest produs doar ca pe un sprijin la care apelam atunci cand, din diverse ratiuni, nu putem sa ne spalam pe cap, dar adevarul e ca un sampon uscat bun e un instrument impecabil de styling.

Sursa foto: Pastel3.ro

Sampon uscat- CHI Miss Universe Style Illuminate Dry 150 g

Ne place samponul uscat CHI Miss Universe Style Illuminate Dry, care improspateaza parul, dar confera si stralucire.

Alte optiuni de coafuri: prinde parul tau lung la spate, intr-o coada de cal joasa, si decoreaza cu o panglica de catifea alba sau neagra. Efectele vor fi wow!

Coafuri de nunta pentru parul mediu

Bobul a fost la moda in ultimii ani, asa ca e foarte probabil ca si tu sa te mariti purtand aceasta coafura. Din nou, precum in cazul parului scurt, e posibil sa te consideri dezavantajata; desi e adevarat ca nici bobul nu presupune aceeasi versatilitate precum parul lung, are avantajul suprem de a-ti oferi un aer plin de tinerete si de prospetime.

Sursa foto: Instagram

Sfatul nostru este sa tii cont de naturaletea pe care ne-o dorim ridicata la rang de lege in 2019 si sa alegi un bob ultra voluminos si texturat. Traseaza o carare laterala, deoarece are un aer sofisticat si lejer. Pulverizeaza pe tot parul un spray pentru volum, precum Schwarzkopf Osis+ Volume Up Volume Booster Spray, cu o formula care nu incarca parul, ci confera flexibilitate si control absolut.

Sursa foto: Pastel3.ro

Spray pentru volum - Schwarzkopf Osis+ Volume Up Volume Booster Spray 250 ml

Foloseste un ondulator pentru bucle mari, pline, si incheie cu un strat de fixativ. Fii pregatita sa cuceresti!

Alte optiuni de coafuri: daca lungimea iti permite, prinde parul la spate, intr-un coc messy sau foarte elegant, de balerina. Inspirate de Meghan Markle, aceste optiuni de coafuri de mireasa sunt tot mai hot!

Coafuri de nunta accesorizate

Sa porti accesorii in par e una dintre modalitatile prin care orice mireasa chic va iesi in evidenta. Romantismul si sensibilitatea acestei ocazii sunt nuantate mai bine decat orice de agrafe glam, bentite, margele, flori, diademe. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca nu te poti aranja precum o printesa, deoarece e dreptul tau, din toate punctele de vedere!

Marturisim ca am facut o pasiune pentru styling-ul abordat de vedeta americana Lauren Conrad. Aceasta a obtinut un look boem, romantic, aranjand parul in bucle lejere si decorand onduleurile cu accesorii sub forma de stele. Este o coafura perfecta pentru o mireasa care se casatoreste pe plaja.

Sursa foto: Instagram

Dupa ce ai spalat si ai hidratat parul conform ritualului tau obisnuit, ondulaeaza-l cu un produs profesional. Opteaza pentru un ondulator de par cu diametrul cat mai mare, deoarece iti doresti bucle lejere, de tipul beach waves. Ondulatorul conic cu ulei de argan Diva Professional Argan Wand 45-22 de mm iti protejeaza cositele si le imprima un look fermecator.

Sursa foto: Pastel3.ro

Ondulator conic cu ulei de argan- Diva Professional Argan Wand 45-22 mm

Alte optiuni de coafuri: nu se va demoda nici cocul messy la baza cefei si voalul prins cu diadema de printesa, a la Grace Kelly. Vei fi intruchiparea elegantei supreme.

Aceste idei de coafuri sunt extraordinare pentru mirese in 2019. Tine cont de lungimea parului tau si inspira-te din modelele noastre de coafuri pentru parul lung, scurt, mediu sau cu accesorii!