Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Coafuri de nunta cu care nu ai cum sa dai gres

Coafuri de nunta cu care nu ai cum sa dai gres

Posted by Alexandra Vasile on

Tendintele in ceea ce priveste coafurile de nunta evolueaza de la an la an, asa ca nu ar trebui deloc sa fii mirata daca trendurile actuale nu mai au nimic in comun cu cele de anii trecuti. Pentru ca ziua nuntii e atat de speciala si orice detaliu de la unghii la coafura capata o importanta maxima, tendintele oscileaza cu viteza luminii.

In 2019, influenta majora este reprezentata de Meghan Markle. Inca de cand stralucitoarea nunta regala ne-a cucerit pe toti, Meghan si Harry au reprezentat modelul pentru toti proaspetii casatoriti. Coafurile de nunta sunt deci definite de naturalete si textura, renuntand la artificial, la prea multe podoabe sau volum excesiv. Iata care sunt hairstyle-urile cu care nu dai gres la sezonul actual de nunti!

Tendinte coafuri pentru nunti in 2019

Nu ne saturam sa iti reamintim: principala caracteristica a coafurilor de nunta la moda in 2019 este naturaletea. Renuntam la orice e ostentativ si preferam sa mizam pe sarmul printeselor.

De aceea, cea mai hot coafura de nunta din 2019 ramane parul tau natural. O coafura cat mai wild e de dorit uneia indreptate cu placa, asa ca asigura-te ca parul tau nu e constrans in niciun fel. Daca ai norocul unei podoabe capilare sanatoase, tot ceea ce trebuie sa faci este sa o aranjezi cat mai delicat: da, e posibil sa stralucesti la propria nunta fara sa fi trecut inainte pe la coafor.

Sursa foto: Instagram

Pentru a arata insa fabulos, e musai ca parul tau sa se afle in cea mai buna stare cu putinta. De aceea, e recomandat sa aplici o masca cu o putere superioara de hidratare si sa o tot folosesti consecvent cu cateva luni inainte de nunta. Opteaza pentru masti de par profesionale, pline de ingrediente de calitate. Pentru o podoaba capilara la fel de atragatoare precum cea a miresei din imaginea de mai sus, foloseste Kerastase Densifique Densite.

Sursa foto: Pastel3

Masca pentru parul cu pierdere in densitate- Kerastase Densifique Densite 200ml

Printre tendintele in cofuri de nunti din 2019 se numara, fireste, si cocul clasic, messy, natural, pe care l-a purtat Meghan Markle. Opteaza pentru unul plasat la ceafa, care sa iti ofere eleganta unei balerine si fereste-te de orice e prea ostentativ. Voalul poate porni de la nivelul sau sau de mai sus, urcand spre crestetul capului.

Sursa foto: Instagram

Textura parului e importanta in cazul acestei coafuri, asa ca alege produse de styling care sa fixeze fara a incarca insa parul. Spray-ul de par profesional pentru stilizare de la Schwarzkopf Osis+ Hairbody Style & Care Spray ofera un look natural, dar foarte bine finisat.

Sursa foto: Pastel3

Spray pentru stilizare - Schwarzkopf Osis+ Hairbody Style & Care Spray 200 ml

Accesorii in voga pentru coafurile de nunta

Mai ales atunci cand mizezi pe coafuri simple, accesoriile de par incep sa joace un rol extrem de important. A apela la un ornament festiv pentru hairstyle-ul tau este un truc de styling care va face minuni pentru orice mireasa.

Coronitele de flori sunt optiunea numarul 1! Sunt sublime pentru miresele boho si vor arata perfect alaturi de cozi impletite sau de un par usor buclat, cu textura naturala. La fel de bine poti intercala flori in coafura ta: un fishtail lung e si mai seducator atunci cand e astfel impodobit.

Sursa foto: Instagram

Ti-am spus insa ca principala noastra sursa de inspiratie in ceea ce priveste coafurile de nunta din 2019 este Meghan Markle. Acest fapt a transformat din nou diademele in cele mai hot accesorii pentru par. Cu toate ne dorim sa fim printese si avem aceasta sansa in ziua nuntii noastre, ceea ce face ca aceste accesorii sa fie in voga in coafurile de nunti din 2019.

Sursa foto: Instagram

Coafuri atipice de nunta

Am vorbit despre cat de pregnante sunt tendintele in ceea ce priveste orice aspect care are legatura cu nunta ta, dar pana la urma acest moment ar trebui decis numai si numai de tine. Tu esti cea care hotaraste cum anume va arata coafura ta: si daca iti doresti ceva nou sau spectaculos, urmeaza-ti inima!

Ce parere ai despre o coada impletita senzationala? Desi e edevarat ca aceste coafuri au tot fost la moda anii trecuti, ele inspirau mai degraba naturalete si faceau tot posibilul sa para cat mai aerate si mai putin complicate. Schimba regulile in 2019 si, mai ales daca te pricepi sau cunosti pe cineva care o face, aranjeaza-ti parul intr-o coada impletita plina de personalitate. Poti mixa si mai multe modele, asa cum vedem in imaginea de mai jos: nimeni nu isi va mai lua ochii de la tine.

Sursa foto: Instagram

O a doua optiune de coafura de nunta atipica este un coc voluminos. Daca ai un par lung si foarte des, nu spune nimeni ca e musai sa urmezi intocmai exemplul lui Meghan Markle: poti fi cat de indrazneata iti doresti. Urca sus cu buclele, joaca-te cu styling-ul, inspira-te din stilurile lui Marie Antoinette sau ale Marchizei de Pompadour si foloseste-te inclusiv de mese, daca simti nevoia. Pana la urma, e ziua ta si ai voie sa depasesti orice limite iti doresti!

Sursa foto: Instagram

E de la sine inteles ca pentru aceste coafuri ai neaparata nevoie de un fixativ profesional. Cu cat e mai complicata o coafura de mireasa atipica, cu atat va fi mai dificil sa o tii in loc, asa ca alege un produs care sa aiba o putere ridicata de fixare.

Wella Performance Extra Strong este un fixativ cu o fixare foarte puternica, ce va satisface cerintele si dorintele oricarei mirese.

Sursa foto: Pastel3

Fixativ cu fixare foarte puternica - Wella Performance Extra Strong 500 ml

Coafurile de nunti la moda in 2019 se caracterizeaza prin naturalete si textura, dar pot deveni si neobisnuite, atipice, daca este ceea ce iti doresti. Alatura accesorii de par pentru hairstyle-uri care atrag toate privirile si mizeaza neaparat pe un par puternic si sanatos!