Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Coafuri par scurt: 5 dintre cele mai frumoase coafuri pentru parul scurt

Coafuri par scurt: 5 dintre cele mai frumoase coafuri pentru parul scurt

Posted by Andreea Vrinceanu on

Dacă trăiai până acum cu impresia că părul scurt se dovedește o opțiune cel mai adesea practică, dar lipsită de farmec glam, ai ajuns exact unde trebuie. Suntem aici pentru a-ți demonstra că este posibil să îți faci părul scurt să se remarce în cele mai creative tunsori și coafuri: nu îți trebuie decât un strop de imaginație.

Noi am adunat pentru tine cele mai frumoase coafuri pentru cosițele de zână! Descoperă care sunt ideile de hairstyle potrivite pentru lungimea părului tău și află cum le poți aborda acum. De asemenea, îți recomandăm și cele mai bune produse pentru a obține coafuri impecabile!

Părul scurt e în centrul atenției: coafurile pe care trebuie să le încerci

La prima vedere, părul scurt există pentru simplul motiv că posesoarea sa nu mai vrea să se complice cu coafuri pretențioase. Desigur, unele femei au optat să își tundă cosițele pentru a scăpa de chinul de a se întreba zilnic: „eu cum îmi aranjez părul?”. Însă există și fete pentru care părul scurt e o expresie a puterii și a independenței, sub nicio formă a neglijenței. Pentru toate, noi avem cele mai bune recomandări de coafuri pentru părul scurt: descoperă-le în rândurile de mai jos!

Părul scurt ridicat

Dacă erai o mare fană a țepilor care se purtau acum câțiva ani, cu siguranță coafura pixie cu păr ridicat va fi prefera ta. E de impact și va atrage toate privirile asupra ta, putând constitui și o opțiune extraordinară de coafură pentru ocazii speciale. Partea și mai bună e că e extrem de ușor de obținut.

Sursă foto: Instagram

Cel mai bine e să o formezi pe părul nespălat de câteva zile, deoarece astfel beneficiezi de un plus de textură. Îndreaptă șuvițele și apoi „ridică-le” cu ajutorul unei pomezi pentru păr. Preferata noastră este ceara de păr profesională cu fixare puternică și aspect mat KEUNE MOLDING PASTE. Acest produs oferă textură desăvârșită fără aspectul mult prea scorțos pe care îl au multe coafuri de gen: te vei îndrăgosti de el. Ceara e disponibilă pe Pastel3.ro.

Sursă foto: Pastel3.ro

Crema modelatoare cu fixare puternica si aspect mat- KEUNE MOLDING PASTE 30 ml

Păr scurt cu volum și cărare pe o parte

Deși e renumită pentru pletele ei bogate, Selena Gomez ne-a impresionat și cu această coafură rebelă pentru stilul ei obișnuit: un bob scurt blond, cu cărare pe o parte. Dacă te bucuri de o podoabă capilară la fel de deasă precum a vedetei, merită să încerci ideea ei de styling.

Sursă foto: Instagram

Spală-te pe cap și folosește o gamă de îngrijire pentru părul vopsit. Aplică un produs pentru volum de la rădăcini, așa cum este o pudră de volum. Label M Resurrection White este varianta perfectă dacă ai părul deschis la culoare, precum al Selenei. Usucă părul cu capul în jos, apoi trasează cu coada unui pieptene o cărare laterală și finisează pieptănând pentru a mai „cuminți” coafura pentru păr scurt.

Sursă foto: Pastel3.ro

Pudra pentru volum – Label M White Resurrection 3,5 g

Păr scurt cu aspect natural

Sunt la modă anii 90, în care multe dintre frumusețile planetei au preferat să renunțe la coamele sălbatice ale decadei 80 și să își tundă părul. Precum ele, mergi la coafor și cere o tunsoare ultra naturală, ale cărei linii să se îngrijească de la sine. Acest haircut prezintă atuul de a fi extrem de ușor de aranjat și de a arăta fabulos chiar și atunci când e în creștere.

Sursă foto: Instagram

Pentru coafura de mai sus, tot ce trebuie să faci este să te speli pe cap și să aplici la vârfuri un ser extrem de hidratant. Alege L'OREAL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Oil, care îți va lăsa părul suplu, neted și rezistent. În plus, produsul protejează de factorii de agresiune externi și te va face mai frumoasă ca niciodată!

Sursă foto: Pastel3.ro

Ser pentru restructurarea parului deteriorat - L'OREAL Serie Expert Absolut Repair Lipidium Oil 50 ml

Coafură pentru părul scurt cu accesorii

Ce poți face pentru a scoate din anonimat orice coafură pentru părul scurt? Împodobește-o cu un accesoriu! Poate fi orice îți face cu ochiul, deoarece tunsoarea ta e foarte ofertantă din acest punct de vedere. Nouă ne place la nebunie varianta pe care a adoptat-o Hailey Baldwin: o coroniță cu flori care conferă și mai multă feminitate părului său roz.

Sursă foto: Instagram

Dacă vrei să îi urmezi exemplul, asigură-te că mizezi tot pe naturalețe și că apelezi la o textură romantică a părului. Ai nevoie în acest sens de un spray pentru păr texturizant, care să creeze acele valuri lejere, cuceritoare: L'OREAL Tehni Art Beach Waves Texturizing Salt Spray te așteaptă pe Pastel3.ro.

Sursă foto: Pastel3.ro

Spray sarat texturizant pentru finisare - L'OREAL Tehni Art Beach Waves Texturizing Salt Spray 150 ml

Păr scurt neted și glam

Coafura de mai jos se dovedește la rândul ei pur și simplu perfectă dacă îți dorești să impresionezi la o ocazie cu totul și cu totul specială. Se remarcă în principal grație caracterului ei sofisticat, un atribut care nu e în general asociat părului scurt.

Spală părul, ca întotdeauna, și aplică apoi un ser pentru hidratare și protecție termică. După ce ești sigură că părul a fost uscat în integralitate, poți începe să îl îndrepți. Apelează la plăci de păr de calitate, care să protejeze cuticula de la agresiunile provocate de aparatele de styling. BABYLISS BaByliss PRO BAB2091E e special creată pentru a-ți proteja părul de la degradare.

Sursă foto: Pastel3.ro

BABYLISS BaByliss PRO BAB2091E Placa de intins parul

După ce ai obținut cele mai netede șuvițe din viața ta, finisează cu un fixativ. Ești la fel de elegantă și de rafinată precum Saoirse Ronan, actrița din imaginea de mai jos!

Sursă foto: Instagram

Cu ajutorul acestor coafuri pentru părul scurt, vei impresiona indiferent de ocazie! Renunță să mai consideri că lungimea tunsorii tale nu e suficient de ofertantă și imprimă creativitate și imaginație hairstyle-ului tău. Inspiră-te din propunerile noastre de coafuri pentru părul scurt!