Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Cum alegi cea mai buna perie, in functie de tipul de par

Cum alegi cea mai buna perie, in functie de tipul de par

Posted by Cristina Enache on

Stii care este gestul care face diferenta dintre un par frumos si sanatos si unul care striga disperat dupa mai multa ingrijire? Daca ai spus hidratarea sau produsele de haircare potrivite, nu te-ai inselat prea tare, dar nici nu ai descoperit solutia-minune a expertilor, si anume stilizarea cu cea mai buna perie de par.

Desigur ca nu exista un produs miraculos universal, care sa se adreseze tuturor problemelor tale. Nu vei intalni cea mai buna perie de par, dar cu siguranta vei putea gasi acel instrument de coafare care sa ti se potriveasca manusa. Iti usuram cautarea cu indiciile de mai jos!

Cea mai buna perie de par in functie de specificul acestuia

O simpla vizita in online te va ameti usor, fiindca azi exista nenumarate tipuri de perii de par. Unele dintre ele au design revolutionar, pe altele nici nu ai sti cum sa le cataloghezi, daca ti-ar aparea intamplator in cale. Dar nu e nimic, iti spunem noi ce perii de par sa folosesti in functie de tipul de par.

Perie pentru par subtire

Ai firul rar si subtire si te mai confrunti si cu caderea lui? E clar ca e musai sa optezi pentru o perie de par din peri ultra moi, ce maximizeaza stralucirea, ajutandu-te sa descurci parul fara probleme.

Vei adora fara doar si poate peria WET BRUSH pentru descurcare delicata. Manerul ergonomic incape perfect in mana, iar perii sunt exact cat trebuie de moi.

perie pentru descurcare delicata

Perie pentru par des

La polul opus, parul des are nevoie de o perie de tip paddle, a carei forma latita, cu suport dreptunghiular, ii permite sa acopere rapid o suprafata voluminoasa de par. E intelept si sa asociezi perii naturali, care intensifica stralucirea, cu cei de nailon, suficienti de duri pentru a trece prin nodurile incapatanate.

Alege Peria termica ceramic+ion Olivia Garden 3102 Nanotermic Styler Paddle, cu care te vei impaca de minune. Tehnologia Turmaline - ionica elimina electrizarea parului si ofera luciu, iar cea de tip nano-argint e minunata pentru protectie antibacteriana. Manerul ergonomic e super usor de folosit.

perie termica

Perie pentru par lung

Tot o perie lata e optiunea castigatoare si daca ai par lung, caci iti va permite sa il periezi repede si fara probleme. De asemenea, va distribui mai facil uleiurile hranitoare de la radacina spre varfuri.

Peria plastica lata BABYLISS BaByliss PRO va face fata cu brio cositelor tale de Cosanzeana. Manerul din plastic cauciucat e antiaderent, iar perii din par natural de porc mistret vor conferi stralucire ametitoare suvitelor tale.

perie plastica lata

Perie pentru par cret

Era o vreme cand se spunea ca parul cret nu poate fi pieptanat decat cu degetele, dar, daca stii sa alegi, exista si cea mai buna perie pentru podoaba ta capilara. Investeste intr-un produs special conceput pentru descurcare, cu peri duri si ficsi, care sa poata netezi nodurile din bucle.

O sa fii uimita de cat de bine va functiona Peria curbata pentru styling si masaj capilar Olivia Garden 6218 Finger Brush Medium Combo Alb. E ideala pentru a permite stilizarea inca de la radacina, iar sistemul sau unic de ventilare accelereaza uscarea rapida a parului, un plus in cazul celui cret.

perie curbata pentru styling

Perie pentru par fragil

Parul tau sufera de lipsa volumului si cade intr-un ritm ametitor? Nu ii mai spori chinurile si apeleaza la o perie de par cu peri moi.

Peria antistatica Olivia Garden 7032 Pro Thermal Soft TS63 63 este special conceputa pentru parul fragil si subtire. Ii vei aprecia forma si delicatetea materialelor folosite si daca ai scalp sensibil, care se irita usor.

perie antistatica

Perie pentru par care se electrizeaza usor

Frizz-ul e tovarasul tau de nelipsit? Atunci o perie rotunda te va sprijini sa il stilizezi in cele mai bune conditii. Nu te grabi, atunci cand te aranjezi, caci parul predispus la electizare are nevoie de rabdare.

Peria ceramica rotunda CHI Luxury Kardashian Beauty Medium este raspunsul la problemele tale. Designul ergonomic promite o utilizare confortabila, iar greutatea redusa faciliteaza manevrarea sa. Vei aprecia, insa, invelisul de ceramica, ce reduce timpul de uscare si, ai ghicit, previne electrizarea.

perie ceramica rotunda

Perie pentru breton

Ai breton si nu mai stii cum sa il aranjezi? Intra in scena o perie revolutionara, asemanatoare cu cea rotunda, dar mai mica de dimensiuni.

Peria termica Olivia Garden Nanothermic 2884 Shaper NT-S20 20 mm dispune de un invelis din ceramica pentru a se incalzi mai repede si a retine caldura, in timp ce tehnologiile avansate elimina electrizarea si confera protectie avansata. Varfurile moi vor proteja parul si scalpul, un aspect primordial pentru breton.

perie patrata termica

Cea mai buna perie de indreptat parul

Cand vine vorba sa iti indrepti parul, esti invidioasa pe rezultatele obtinute la salon? O perie de tip „paddle” poate sa iti aduca aceleasi beneficii.

Fa cunostinta cu Peria termica cu invelis ceramic pentru descurcare Oivia Garden 3447 Ceramic Ion Negru-Auriu. Te ajuta sa iti aranjezi si sa iti descurci rapid parul, netezind suvitele indisciplinate pe masura ce inainteaza spre varfuri.

perie termica cu invelis ceramic

Cea mai buna perie de descurcat parul

Periile de descurcat reprezinta o tipologie aparte si se evidentiaza datorita faptului ca functioneaza atat pe parul uscat, cat si pe cel umed. In plus, sunt potrivite tuturor tipurilor de par, un alt motiv sa va impacati de minune.

Peria de bambus pentru ingrijire zilnica din par de mistret Olivia Garden 5754 Ecohair Combo va face o treaba minunata. E ideala inclusiv pentru ingrijirea extensiilor si hidrateaza cuticula, oferind un plus de stralucire si eliminand electrizarea gratie perilor incarcati cu ioni negativi. Nu prezinta risc de alunecare din mana.

perie din bambus

In general, stilistii nu recomanda descurcarea parului umed, dar atunci cand e singura optiune pe care o ai la dispozitie, vei fi fericita sa descoperi Peria pentru descurcarea parului ud Olivia Garden Kidney 40466 Wet Detangler Negru. Facand parte dintr-o gama de lux in styling-ul si ingrijirea parului, are un design ergonomic revolutionar si e extrem de usor de folosit, comoda si foarte eficienta.

perie pentru descurcarea parului ud

Cele mai bune perii de par profesionale

Dincolo de tipul de par sau de functionalitatea produsului dorit, care sunt criteriile de care sa tii cont cand alegi cea mai buna perie de par?

Opteaza pentru peri naturali. Peria ceramica+ion din par mistret Olivia Garden 1481 Turbo Vent Boar e una dintre cele mai bune de pe piata cand ai nevoie de o aranjare rapida si eficienta a parului. Vei pricepe de ce expertii in saloane au atat de mult succes.

perie ceramica din ioni

Ce mai trebuie nuantat? Ca manerul ceramic e de preferat mai ales atunci cand iti stilizezi parul cu uscatorul. Peria termica roz ceramic+ion Olivia Garden 6257 C+I Thermal nu e numai atat de dragalasa, dar pastreaza caldura foarte mult timp si e secretul unui hairstyling de vis.

perie termica roz

Manerul trebuie sa fie confortabil. Mai ales daca ai parul lung si des, iti va lua ceva sa il aranjezi. Manerul Periei termice Ceramic+Ion din bambus Olivia Garden 10186 C+I BAMBUS HHT63 66 mm e ergonomic, iar tehnologiile sale asigura o uscare rapida si o stralucire ispititoare.

perie din bambus

Nu e greu de gasit cea mai buna perie de par, trebuie numai sa stii ce vrei. La Pastel3 avem produse profesionale, care vor face diferenta dintre un hairstyle impecabil si unul neglijent, lasat la voia intamplarii.