Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Gel pentru sprancene: 6 motive sa incepi sa il folosesti

Gel pentru sprancene: 6 motive sa incepi sa il folosesti

Posted by Cristina Enache on

Cat ne plac acele produse la care, odata ce incepem sa le folosim, nu mai putem renunta! Unul dintre ele este, fara doar si poate, gelul pentru sprancene; a fost asa o revolutie in machiaj aparitia sa incat suntem convinse ca a reprezentat un moment de cotitura in makeup.

Dar cu ce este acest produs superior altor cosmetice de gen, precum creionul, pomada sau fardul de sprancene? Ei bine, nu este. Nu facem discriminare si nici clasamente in beauty, si fiecare produs are rolul sau bine inchegat. Iti spunem in randurile de mai jos prin ce se detaseaza gelul pentru sprancene!

Ce este gelul pentru sprancene?

Cel mai simplu raspuns? Un soi de mascara! Gelul pentru sprancene e conceput pentru a fi asemanator cu rimelul tau. Precum acesta, e ambalat intr-un tub si dispus cu o periuta de dimensiuni mai mici.

Precum mascara, gelul pentru sprancene se remarca in principal datorita faptului ca ofera o definire frumoasa. De asemenea, va lasa firele mai stralucitoare, va conferi o culoare intensa sau delicata, dupa preferinte, si poate inclusiv sa contribuie la intarirea sprancenelor atunci cand contine ingrediente specifice.

Insa gelul pentru sprancene se remarca in marea masa a competitiei din makeup si datorita versatilitatii sale. E usor de folosit si nu iti trebuie mai mult de cateva minute pentu ca, cu tehnica potrivita, sa obtii un look wow.

De ce sa folosesti un gel pentru sprancene?

Cand exista o diversitate atat de incitanta, de ce ai alege un gel pentru sprancene? Se preocupa sa iti raspunda argumentele de mai jos!

  1. E mult mai usor de folosit. Introduci pensula in recipient, scurgi usor excesul pe margini si apoi aplici pe sprancene in forma dorita. Acest procedeu e mai rapid decat atunci cand folosesti creionul si mai natural decat in cazul fardului.
  2. Poate sa intareasca firul de par. Spre deosebire de alte produse de machiaj pentru sprancene, creionul prezinta atuul de a contribui nu numai la aranjarea, dar si la ingrijirea sprancenei, putand include pigmenti sau fibre care sa intensifice rezistenta sau ingrediente pentru stimularea cresterii.
  3. Da un aspect mai bine definit si mai „plin” sprancenei. Daca te plangi ca sprancenele tale sunt rare, gelul de sprancene le poate da acel aspect „bogat”, de supermodel. Retine insa ca nu te ajuta prea tare sa umpli golurile (atunci iti e de folos creionul).
  4. Poate intensifica luciul sprancenei. Un gel da o finisare usor „umeda”, stralucitoare, chiar si atunci cand se usuca, spre deosebire de fard, care are finis mat.
  5. Are multiple functii. E adevarat ca la acest tel contribuie si pensula, dar cu gelul piepteni, aranjezi, dai forma si fixezi spranceana.
  6. E disponibil in mai multe variante. Pe langa multiplele functii (de definire, de intarire, etc), gelurile pentru sprancene se remarca si prin faptul ca sunt disponibile atat in varianta transparenta, cat si in cea colorata.

Cum folosesti gelul pentru sprancene

E usor de utilizat, insa, daca mai iei in calcul si cateva trucuri de profesionist, chiar vei deveni experta in manuirea sa!

Iata care sunt pasii pe care sa ii urmezi!

In primul rand, curata zona! Precum un pictor care isi pregateste panza, e cazul sa dai dovada de grija. Mai intai, inlatura orice impuritati, sebum sau urme de produs cu ajutorul unei ape micelare. Urmeaza apoi sa tapotezi usor zona cu o discheta curata ca sa o usuci. Nu aplica gelul pe firele umede!

Periaza sprancenele in forma dorita, apoi alege gelul pentru sprancene. Iata cateva dintre optiunile de la  Pastel3!

Daca iti doresti definire si culoare, alege gelul pentru sprancene Kodi Eyebrow Pomade. Are o consistenta moale si placuta la atingere, ce asigura o aplicare si o uniformizare usoara a produsului, dar o formula waterproof, pentru super rezistenta! Cu acest produs poti corecta de minune forma si culoarea sprancenelor.

Insa, daca esti multumita de culoarea sprancenelor tale si tot ce iti doresti e un plus de definire sau daca tanjesti la un look simplu, de genul no makeup look, atunci alege gelul transparent pentru fixarea sprancenelor Kodi Eyebrow Fixing Gel. Acest produs modeleaza, fixeaza si corecteaza forma sprancenelor, pentru un aspect mai bine definit. Gelul nu incarca si rezista admirabil pe tot parcursul zilei.

Un produs hibrid, care iti va schimba cu siguranta modul in care abordezi machiajul, este gelul pentru Fixarea si Stilizarea Sprancenelor PAESE Brow Styling Soap Browstory. Dureaza pana la 24 de ore si nu necesita reaplicare pe timpul zilei, fiind cea mai buna solutie pentru rezistenta extrema in conditii grele.

Mai departe, asigura-te ca vei avea parte de o aplicare „corespunzatoare”. Prin urmare, indeparteaza orice urma de produs in exces de pe periuta, inlaturandu-l de peretii tubului, apoi aplica pe spranceana in directia inversa cresterii firului. Da, ai citit corect: inversa. Nu astepta insa ca gelul sa se usuce si aplica din nou, de data aceasta in sensul natural, al cresterii firului. Explicatia acestui gest este aceea ca astfel depui produs pe ambele parti ale firului.

Nu mai ramane decat sa piepteni spranceana in directia dorita. Foloseste un sens ascendent, daca doresti un aspect tineresc, modern, sau respecta forma naturala pentru un look feminin.

Inca mai ai goluri in sprancene? „Umple-le” cu un creion. Executa miscari scurte, daca iti doresti ca rezultatul sa fie insesizabil, sau aplica presiune pentru un look indraznet.

Wow: nu ne inchipuiam ca gelul pentru sprancene poate sa fie atat de ofertant si inovator, de-a dreptul multifatetat! Tu cum folosesti acest produs?