Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Nuante de par la moda in 2019. Afla tendintele!

Nuante de par la moda in 2019. Afla tendintele!

Posted by Alexandra Vasile on

2019 nu se anunta un an cu mult diferit de 2018, cel putin din punct de vedere al tendintelor legate de colorarea parului. Se mizeaza din nou, in mare parte, pe naturalete. Sunt la moda nuantele stralucitoare, care par a fi fost concepute cu ajutorul filtrelor de pe Instagram, atat de luminoase sunt. De asemenea, revin la moda pastelurile, intr-o interpretare care se dovedeste pe placul celor de la Institutul Pantone.

Descopera mai jos trei dintre nuantele care fac ravagii in 2019! Vezi care sunt tonurile pe care sa le ceri stilistului tau. Bonus: pentru ca ne dorim sa iti transformam fiecare dorinta in realitate, am ales accente de culoare din categoria brunetului, a blondului si a roscatului.

Iti place blondul? Incearca Snow Bunny Blonde

Ceea ce ne place poate cel mai tare la nuantele de par la moda in 2019 este ca au nume care ne fac sa vibram de nerabdare. Cine nu si-ar dori sa poarte o culoare atat de induiosator numita precum Snow Bunny Blonde (tr.red. blond „iepuras de zapada”)? Culoarea vedeta in 2019 se caracterizeaza prin reflexii de blond argintiu, alb, fara griul care a tot dominat in ultima perioada. Acestora li se adauga accente foarte subtile de baby blue, ceea ce transforma nuanta intr-una mai neutra si mai versatila decat blondul cenusa pe care l-am placut in 2018.

Sursa foto: Instagram

Culoarea se potriveste manusa fetelor cu ten palid, rece, de portelan. Daca nuanta pielii tale e mai degraba calda, inlocuieste reflexiile de baby blue cu nuante de blond neutru. Vei arata la fel de fermecator.

E foarte important in cadrul acestei culori sa te aperi de reflexiile galbui, care ii pot ucide sarmul. Apeleaza in acest sens la masti colorante, asa cum este Directa No Yellow de la Oyster. Produsul elimina galbenul din par, oferind in schimb luciul argintiu atat de necesar pentru Snow Bunny Blonde.

Sursa foto: Pastel3

OYSTER Masca coloranta Directa No Yellow

Daca te visezi bruneta, testeaza Inky Black

Brunetul profund, stralucitor, pigmentat, nu a mai fost de multa vreme atat de dorit ca in acest an. Era de asteptat ca urma sa experimentam o renastere a dragostei pentru aceasta culoare, mai ales in contextul in care blondul a acaparat atentia tuturor in ultimii ani. Primul semnal a fost oferit de Kim Kardashian, care a renuntat la orice experimente cu parul si a revenit la brunetul care o consacrase.

Sursa foto: Instagram

Aceasta nuanta e pur si simplu senzationala atat pe tenul deschis, cat si pe cel inchis la culoare. E bine insa sa ai grija cu aspectul pielii, deoarece imperfectiunile vor iesi in evidenta. Un strop de bronzer pe pometi va impiedica look-ul tau sa para prea tern.

Esential in cadrul nuantei de Inky Black este stralucirea cositelor tale. Opteaza pentru un spray profesional care sa o accentueze: trendul „parului de sticla” e cel mai bine reprezentat de tonurile de negru ca cerneala. Spray-ul pentru stralucire Schwarzkopf Osis+ Sparkler Shine Spray va fi prieten la catarama cu nuanta ta pe placul lui 2019.

Sursa foto: Pastel3

Spray pentru stralucire - Schwarzkopf Osis+ Sparkler Shine Spray 300 ml

Ti-e dor de pasteluri? Incearca Living Coral

Din momentul in care am aflat ca Living Coral va fi culoarea anului 2019 am anticipat ca aceasta combinatie eclectica de piersica si roz va fi fabuloasa in machiaj si in hair coloring. Iata ca am avut dreptate, fiindca Living Coral se inscrie cu succes printre cele 3 nuante care vor fi vedeta in 2019. Te sfatuim sa ceri nuanta la salon, deoarece e destul de dificil de obtinut acasa.

Sursa foto: Instagram

Living Coral se potriveste de minune fetelor si femeilor care au tenul cald sau neutru. Daca esti o printesa cu piele de gheata, cere specialistului sa adauge mai mult roz in aceasta culoare, pentru a a se impaca mai bine cu tonalitatea pielii tale.

Pentru ca ultima nuanta pe placul lui 2019 e atat de colorata, de vie, de vibranta, are nevoie de un plus de protectie. Opteaza neaparat pentru o gama de ingrijire a parului special dedicata celui colorat, care sa sigileze cuticula si sa apere rezistenta vopselei tale. Finiseaza cu un ulei pentru par, asa cum este Kerastase Elixir Ultime Volume Beautifying Oil Mist, ce va reface parul colorat in profunzime si ii va conferi luciul atat de necesar frumosului Living Coral.

Sursa foto: Pastel3

Kerastase Elixir Ultime Volume Beautifying Oil Mist

Aceste trei culori de par vor face ravagii in 2019! Alege-ti favoritul dintre Snow Bunny Blonde, Inky Black sau Living Coral si bucura-te de tonurile complexe, superbe, pe care ni le-au daruit stilistii. Abia asteptam sa aflam ce ti-a placut cel mai tare!