Aboneaza-te la newsletter si afla ultimele noutati si promotii!



Top 6 impletituri pentru par mediu

Top 6 impletituri pentru par mediu

Posted by Andreea Vrinceanu on

Bobul a fost tunsoarea vedetă a ultimilor ani, așa că nu e de mirare că multe femei se bucură de toate avantajele unui păr mediu. Sofisticat, ușor de întreținut, respirând libertate, acest stil e adorat în viața dată pe fast forward a societății de azi.

Ceea ce nu înseamnă că părul mediu e complet lipsit de complicații! Această tunsoare se poate transforma de multe ori în emblema rutinei în hairstyling, nefiind la fel de ofertantă precum părul lung. Și totuși, e doar o preconcepție: îți vom demonstra în rândurile de mai jos că există împletituri pentru păr mediu de-a dreptul fermecătoare, ca să nu mai cazi în capcana de a-ți prinde tot timpul părul într-o coadă simplă. Descoperă aceste opțiuni pline de șarm în rândurile de mai jos!

Cele mai frumoase coafuri împletite pentru părul mediu: top 6

Iubim bobul pentru că e atât de ușor de aranjat și nu ne dă deloc bătăi de cap: e suficient să îl pieptănăm și gata, putem porni cu el la drum fără probleme. Însă acest avantaj se poate transforma la un moment dat și într-un punct mai puțin luminos: pierdem ocazia de a ne juca cu coafuri pline de fantezie pentru că privim părul mediu ca pe o tunsoare puțin ofertantă.

Noi am pornit să distrugem acest mit în rândurile de mai jos: îți prezentăm topul celor mai wow coafuri pentru păr mediu cu împletituri! Lasă-te fermecată de ele!

  1. Coc simplu cu împletituri

Adorăm hairstyle-ul de mai jos, deoarece se dovedește a fi perfect pentru o nuntă! E simplu, e lejer, e plin de romantism: ce ai mai putea cere de la o coafură în cruciada către perfecțiune?

Sursă: Instagram

Pentru a o obține, începe prin a bucla părul folosind un ondulator de dimensiuni mari spre medii, astfel încât hairstyle-ul rezultat să fie unul boem, delicat. BaByliss PRO Ondulator profesional 38 mm va fi gadget-ul de beauty de care ai nevoie pentru o coafură desăvârșită! Împletește un spic din frunte și coboară până la ceafă, lateral. Restul părului prinde-l într-un coc lejer, din care să lași câteva șuvițe care să atârne în mod seducător. Un accesoriu glam pentru păr e tot ce îți mai trebuie pentru ca această coafură cu împletituri pentru părul mediu să impresioneze!

BABYLISS BaByliss PRO Ondulator profesional 38 mm

  1. Coroană din împletituri pentru păr mediu

Coroana din împletituri e cea mai des vehiculată coafură de gen, deoarece poate fi realizată pe orice tip de păr, indiferent de lungimea sa. Pe cosițele tale medii va străluci, pur și simplu, transformându-te într-o zeiță.

Sursă: Instagram

După ce ai spălat părul, pulverizează un spray pentru texturare: preferatul nostru este Spray-ul cu efect marin Alfaparf Style Stories Sea Spray. Usucă părul cu capul în jos, pentru un plus de volum, apoi împletește cozi pornind din partea din față și continuă până ce ajungi în dreptul cefei, acolo unde le vei fixa discret cu agrafe. Da, e ca o joacă!

Spray cu efect marin - Alfaparf Style Stories Sea Spray 150 ml

  1. Coc la ceafă din împletituri

Ajungem acum la o coafură cu împletituri pentru fetele ale căror degete sunt suficient de pricepute încât să nu se piardă în nodurile fanteziste. Deși pare extrem de dificil, acest hairstyle se va dovedi o adevărată desfătare pentru femeile cu experiență în împletituri.

Sursă: Instagram

Împarte tot părul în patru segmente și împletește cozi olandeze (realizate în sens opus spicului clasic). După ce ai încheiat această operațiune sensibilă, răsucește împletiturile și prinde-le la spate, într-un coc diafan, având grijă să camuflezi vârfurile lor. Finisează cu un fixativ care nu încarcă părul, așa cum este L'OREAL Infinium Soft.

L'OREAL INFINIUM SOFT 500 ml

  1. Coadă împletită laterală

Iată una dintre cele mai simple și totodată wow împletituri pentru părul mediu! Nu o să îți vină să crezi că un hairstyle atât de lipsit de pretenții se poate dovedi atât de cuceritor. Fâșiile de panglică (sau de mătase) colorate, intercalate în coada ta, sunt secretul reușitei!

Sursă: Instagram

Dacă ai părul moale, așteaptă o zi înainte de a-l coafa, pentru a te asigura că împletitura ta pentru păr mediu se menține așa cum trebuie. Aplică o pudră pentru volum la rădăcină, un produs revoluționar de styling: pe noi Label M White Resurrection ne-a salvat din numeroase situații delicate. Trasează o cărare laterală și trece tot părul peste umărul din partea opusă. Împletește într-o coadă lejeră, fără a uita să intercalezi fâșia de material viu colorată. Ai fi crezut că poate fi atât de simplu?

Pudra pentru volum – Label M White Resurrection 3,5 g

  1. Două codițe…și nu numai

Hairstyle-ul din imaginea de mai jos ne-a lăsat cu gura căscată și salutăm fantezia stilistului care l-a realizat.

Sursă: Instagram

Pentru ca aceste împletituri de poveste să strălucească, ai nevoie de un păr extrem de bine hidratat, așa că o mască ultra hrănitoare e un must-have. L'OREAL Intense Repair Mask îți va oferi cel mai luminos și mai sănătos păr din viața ta. După ce ți-ai spălat și îngrijit părul, împarte-l în două secțiuni bine departajate. Împletește mai întâi codițele în formă de inimă, apoi fă-ți de lucru cu celelalte. Coroana ce îți va înconjura precum o aureolă capul și cele două codițe mici, ce îți atârnă pe spate, te vor transforma în regina împletiturilor.

L'OREAL SE INTENSE REPAIR MASK 200 ml

  1. Coada de pește, adusă la un nou nivel

Recunoaștem că posesoarea acestui hairstyle care ne taie respirația trebuie să aibă împletiturile la degetul mic! Coada de pește clasică, alcătuită din două șuvițe intercalate, ajunge acum la un nou nivel. Cheamă o prietenă și exersați împreună: chiar dacă nu veți obține un hairstyle atât de wow precum cel din imaginea de mai jos, tot vă veți distra de minune! Înainte de a vă apuca de împletit, hrănește părul cu un tratament leave-in: WELLA SP LUXE OIL KERATIN BOOST ESSENCE îți lasă cosițele la fel de moi precum ale unei prințese din povești.

WELLA SP LUXE OIL KERATIN BOOST ESSENCE 100 ML

După ce ai terminat de „migălit” cozile de pește, desăvârșește hairstyle-ul cu împletituri clasice. Dacă ești norocoasa posesoare a unei culori de păr la fel de frumoase precum modelul din imagine, deja nu mai contează nimic: ești cea mai cea dintre toate.

Sursă: Instagram

Tu ce părere ai despre aceste coafuri cu împletituri pentru părul mediu? Ți-am dovedit că și această tunsoare poate fi obiectul unor hairstyle-uri deprinse din basme?

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, aici vei regăsi alte surse de inspirație: împletituri de păr simple de-a dreptul fabuloase.